Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2343

2015-09-24 10:39

Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu. Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína?

23. 9. 2015

 
PAVEL KOPECKÝ se zamýšlí nad narůstající "imigrantskou" radikalizací veřejnosti v jednotlivých evropských zemích především v Německu, o které se nesmíme nic dozvědět
 

Politické elity Evropské unie, kryté mohutnou palbou mainstreamových médií, vytvářejí dojem, že zatímco západ kontinentu vítá migranty s otevřenou náručí, středoevropské země je "zaostale" odmítají. Skutečnost je zcela jiná: Politici jsou stále odtrženější od veřejnosti, která dává stále hlasitěji najevo, že s šílenými experimenty sociálních inženýrů nesouhlasí.

 

Bruselský diktát

Odpor zemí střední Evropy - bez ohledu na to, jak nakonec dopadne, zda bude potlačen silou, nebo zradou domácích politiků - se stal katalyzátorem projevů skutečného veřejného mínění. Ve Francii dál mohutně posiluje Le Penové Národní fronta, v řadě jiných zemí průzkumy ukazují stejný trend. Proto ti, kdo dnes tak brutálně tlačí na povinné přijímání migrantů ve všech státech unie, nutně potřebují vytvořit zdání "jednotného" postupu. Proto také bruselský diktát nám, Slovensku, Maďarsku a Rumunsku - ať to stojí cokoli.

Migranti poslouží jako katalyzátor vzniku nového uměle vytvořeného evropského národa

Zdá se však, že se nakonec mohou přepočítat. Svědčí o tom radikalizující se nálady především v "srdci Říše", v Německu. Že o tom u nás téměř nevíme? Hlavní média plní seč mohou svou hlavní úlohu, kterou mají v každé totalitě: Neinformovat o realitě a vytvářet falešný obraz podle ideologického zadání vládnoucí moci. I v tomto ohledu je Německo opět na špici tohoto "pelotonu marnosti".

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2345 Re:

2015-09-24 10:42:59

#2343: -  

 Jak dlouho se může dařit skrýt, co se vlastně v Německu a Polsku děje? Nic se nedovíme, naše média jsou podržtašky západu a ušáků.  .... až to bouchne......