MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

midra

#59071 Re: Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-26 07:08

#58987: - Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla.... 

 Já se nepletu v tom, co říkám, píši, co mi říká zdravý rozum. Miloš Zeman byl skoro jediný státník, který nezapomněl  svou návštěvou v Rusku poděkovat za osvobození naší země od nacistů, teď můžu jen říct, že se možná můžete zamyslet nad svým konfrontačním tónem. Můj názor je ten, že tady tuto petici nemám důvod podpořit, protože by se musela tvořit za funkčního období každého prezidenta a to třeba několikkrát za rok.

Každopádně je dobře, že si lidé brání své názory a je také správné, že tady upozorňujete na některé nedostatky. Na druhou stranu se sprostýma nadávkama to člověk spíš vyhrocuje. Když budete chtít na někoho hůl vytáhnout, tak ji vytáhnete, ať to byl Havel, Klaus nebo Zeman. Doufejme, že budeme jednou spokojeni s nějakým prezidentem všichni a budeme si ho moci vážit, ale jelikož není v životě nic 100%ní, tak se spíš člověk musí soustředit na svou práci, výchovu dětí a slušnost v chování ke svému okolí a pokud to budou doržovat všichni, tak bude líp. Podívejte na USA, cítí se Bohy, šmírují a terorizují celý svět a jednou se zahubí sami, ty zbraně co prodávají všem možným bojůvkám a pochybným organizacím pak ti samí proti nim ty samé zbraně obracejí a přitom se celá politická garnitura USA ohání demokracií a svobodou v každé druhé větě. Současná imigrační vlna nebyla způsobena ničím jiným než agresí v Libyi,Iráku, Sýrii................................   Kde šlápnou tam je chaos, válka, mrtví a pak zase přijdou  se stejnou obludností jako byl Marshallův plán,aby mohli ovládnout ekonomicky zbídačené země. TO MNĚ STRAŠÍ VÍCE než nedostatky našich prezidentů, ti necinkají zbraněma.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59073 Re: Re: Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-26 07:13:18

#59071: midra - Re: Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla.... 

 Pokud by byl prezident demokratem, bylo vše v naprostém pořádku. Zeman už jen setrváváním v ústavní pozici páchá velezradu. 

CCCP nás neosvobodilo od fašismu, osvoboditel neunáší očany země do gulagu a neznásilňnuje masově ženy.  Co horší, osvoboditel nezavádí totalitu. 

To je zajímavé, že všichni teroristé pobíhají s kalašnikovem a střílí RPG z Ruska, ale Američané prodávají zbraně všude po světě :-). Nechte se léčit a především už nečtěte ty bláboly v neonacisticko-komunistických parlamentních listech. 

Copak nevíte k čemu slouží vzdělání? Mimo jiné k tomu, abychom oddělili pravděpodobné od nepravděpodobného. 


Nepřihlášený uživatel

#59074 Re: Re: Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-26 07:14:59

#59071: midra - Re: Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla.... 

 No Marschaluv plan hlavne zachranil Evropu pred smrti hlady a pozvedl ji z trosek. Take sovetum v dobe hladomoru ti nehorazni amici nekolikrat pomohli.

 Americani maji vzdycky neco extra cim jsou nad jinymi. Muzeme je nenavidet ci ne, ale mnohokrat nas vytahli z bryndy. At uz jsou jaci jsou...ja si Americanu vazim. Politicke preslapy ci destrukcni aktivity maji v zasobe  i rusove,ale tem ta nase zemicka proste vsechno basti..) Docela to nechapu.