Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3857

2015-09-30 16:52

47. „výročí“ vpádu „spřátelených“ vojsk na naše území

Tento den patří mezi ty, které by si měl každý ČECH pamatovat a nikdy by se na něj nemělo zapomenout. Byl to den, kdy naši zem obsadila vojska Sovětského svazu, Polské lidové republiky, Německé demokratické republiky, Maďarské lidové republiky a Bulharské lidové republiky. Byl to den, kdy naši zemi a náš lid zradilo to nejvyšší vedení země, které kolaborovalo s nepřítelem. Šlo o představitelé KOMUNISTICKÉ STRANY! Armáda mlčela, ČESKÝ LID byl vyzván aby nekladl odpor a bohužel, těch několik tisícovek odvážlivců kteří se nepřátelským vojskům postavilo již nic změnit nemohlo.

Z toho plyne jedno velké ponaučení a to, že není pro zemi dobré být za každou cenu něčím vazalem či „spojencem“ a je jedno, zda jde o VARŠAVSKOU SMLOUVU nebo EVROPSKOU UNII. Ve chvíli, kdy přestanete skákat jak oni pískají, podrobí si vás k obrazu svému, vojensky, či hospodářsky

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3867 Re:

2015-09-30 18:02:23

#3857: -  

 Unie vzpurné Čeháčky snadno umravní. V první vlně pohrozí zaškrcením dotačních penězovodů, čímž umlčí vládu v čele s Burešem, poté nám sem nalifruje tisíce imigrantů (skrytých bojovníků džihádu) a budeme mít dost problémů sami se sebou, než abychom měli čas spílat směrem k Bruselu. Ti zmrdi nás mají dobře podchycený. Pokud se neprobudíme a nezačneme chodit na demonstrace ne v tisících, ne v desetitisících, ale statisících jako v 89., budou z nás mít jenom srandu. Nadávat u piva umí každý idiot, ale jak má dojít na lámání chleba, švejkovskej čecháček je zalezlej a dělá, že se ho to netýká, "však oni to za mě vyřeší jiní, ono to nějak dopadne" Z tohoto myšlení se mi dělá špatně, z většiny švejkovských čecháčků je mi špatně!! Kam se kurva poděl duch husitů? Kde jsme nechali svoji hrdost?!