Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4155 DBEJ NA TO

2015-10-04 17:09

Joel 2,10 – Před nimi země třese se i samo nebe se musí chvět; slunce a měsíc zatmí se a zmizí záře hvězd.VYBUCHY SOPEK,ZEMETRESENI NA RUZNICH MISTECH ZEME,BRZY PRIJDE HNEV BOŽI!!!

Zjevení 13,11 - Potom jsem spatřil jinou šelmu, jak vystupuje ze země: měla dva rohy jako Beránek, ale mluvila jako drak.,,Daniel 7,25 - Povede řeči proti Nejvyššímu, jeho svatým bude činit příkoří a pokusí se změnit i časy a předpisy. (ČEP - Bude mluvit proti Nejvyššímu a bude hubit svaté Nejvyššího. Bude se snažit změnit doby a zákon.)OBAMA JE ŠELMA A  Papež František je poslední v hystori TAKY ŠELMA ON JE TA ŠELMA CO SE ROUHA,A MENI ZAKONY,A NOSI PRSTEN CO MU NENALEŽI,A TROJITOU KORUNU,A BERE SE ZA OTCE BOZIHO

JEDINY BUH JE KTERY MA PRAVO SI RIKAT OTEC NIKDO NEMA PRAVO SE NAD BOHA POVIŠOVAT!!!

BLÍŽÍCÍ SE NEDĚLNÍ ZÁKON BUDE ZNAMENÍM ŠELMY A ZNAMENÍM K ÚTĚKU

Exodus 31,13,17 - „Promluv k synům Izraele: Zachovávejte mé soboty, neboť to je znamení mezi mnou a vámi po všechna vaše pokolení, abyste věděli, že já jsem Hospodin, váš Posvětitel. Je to věčné znamení mezi mnou a syny Izraele. V šesti dnech totiž Hospodin učinil nebe i zemi, ale sedmého dne odpočinul. (Vírou v Ježíše Krista jsme i my syny duchovního Izraele, neboť na věřící v Krista přešlo zaslíbení dané Abrahamovi),Ezechiel 20,12,20 - Dal jsem jim také své soboty, aby byly znamením mezi mnou a jimi, aby věděli, že já jsem Hospodin, jejich Posvětitel. Svěťte mé soboty, ať jsou znamením mezi mnou a vámi, abyste věděli, že já jsem Hospodin, váš Bůh.

Zjevení 13,17 - takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména. ŘEČ TU JE O RFID ČIPU A ZNAKU NA ČELE 666,Exodus 13,9 - A budeš to mít jako znamení na své ruce a jako připomínku mezi svýma očima, aby Hospodinův zákon zůstával ve tvých ústech, neboť Hospodin tě vyvedl z Egypta mocnou rukou.

Matouš 7,7

- Proste a bude vám dáno, hledejte a naleznete, tlučte a bude vám otevřeno.

Odpovědi

GeorgeF.

#4162 Re: DBEJ NA TO

2015-10-04 19:41:43

#4155: - DBEJ NA TO  

 Když chceš citovat Bibli, nauč se prosím alespoň pravopis. A ne pravopys. Tím nechci říct, že to, co se děje, není obrovský průšvih, taky jsem podepsal. Ale lidé, jako ty, jsou díky těmto výlevům (opravdu ne vílevům) snadným terčem pro sluníčkářské "intelektuály", kteří snadno ukážou, že opačné názory produkují pouze blbci.