Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4182 Re:

2015-10-05 12:59

#4173: -  myšlení dnešní mladé generace u nás k tomu,co se děje v dnešních dnech.

 Jako příslušník střední generace kolem padesátky budu snad z obliga, když popíšu zkušenost s generací svých rodičů kolem osmdesátky. Doplním tím snad Váš popis mladé generace.

Na můj telefonát před týdnem a půl rodičům (78 a 75 let), zda by nechtěli podepsat tuto petici, mi otec s pobavením odvětil, že je jim v unii dobře. Matka na půl úst bez dalšího vysvětlování odsekla, že nechce. O demonstraci už pak samozřejmě nemělo cenu diskutovat.

Při mém rozhovoru se sousedkou (90 let) se čiperná paní podivovala, že jsem proti muslimům. Vždyť oni nejsou tak zlí, jak je líčím. O petici nemělo smysl se zmiňovat.

Na mou včerejší prosbu sousedovi (82 let), zda by nepodepsal tuto petici nebo nešel se mnou na demonstraci, prohlásil, že to nemá cenu, že si vláda stejně udělá co chce. Na námitku, že při takovém přístupu to tak určitě dopadne, s úsměvem prohlásil, že na demonstrace on nemá čas. Pak se šel dívat na telču.

Takže jinými slovy - mládež nemá zájem anebo za státní peníze sluníčkaří, staří už to nějak doklepou - na ten důchod pro ně se něco někde vyhrabe.

Holt ať to odsere střední generace. Když už stačí střední generace živit mladý i starý, tak co by nestihla taky psát petice a demonstrovat.

No nic, jdu dřít na daně, ať mají mladý, starý a muslimové z čeho žít.

Odpovědi

Miroslav

#4183 Re: Re:

2015-10-05 14:16:27

#4182: - Re:  

 Je mi z toho smutno, něco na tom je ! Možná i toho využívají Bruselské, a Americké temné multikulti síly, že to měly předem spočítané !!! Pevně doufám, že se přepočítaly !


Nepřihlášený uživatel

#4192 Re: Re:

2015-10-05 15:32:11

#4182: - Re:  

 Ach jo tolik obětí pseudoblahobytu.  

Nerozumím jedné věci, proč tolik starších lidí nadává a pak vám řeknou, že jsou spokojeni?! Není to pokrytectví???