MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60246 Re:

2015-10-05 13:24

#60235: -  

 Myslím, že TOP už nemůže nabídnout nic - program je rozbředlý, kníže starý a Kalousek arogantní s máslem na hlavě. S odchodem knížete odejde jenom reklamní tvář, zbude ta rozbředlina a Kalousek s máslem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60249 Re: Re: Jaké máslo na hlavě máte na mysli?

2015-10-05 14:28:27

#60246: - Re:  

 ....pokud o nějakém víte, utíkejte na policii a tam vám nejspíše sdělí, že už to prošetřovali a nic. Pokud máte něco nového, tak rozhodně neváhejte a utíkejte tam. 

Jen pro informaci např. Kalousek byl první kdo zavedl zdanění hazardu, zavedl elektronizaci státní pokladny, pokusil se odbourat miliardovou zhovadilost - stravenky, vytvořil analytický tým, který policii naservíroval karuselového obchodníka s pohonnými hmotami. V době krize udržel deficit na uzdě a stejně tak nezaměstnanost. Např. soudruh Zeman měl tentýž parametr nezaměstnanosti v době růstu HDP 3 % na úrovni 9 % Kalousek v době krize na 7 % a v ulicích byli odboráři. 

Co udělala StBák Babiš? Jeden deficit 100 mld., další 70 mld. při růstu HDP 4,6 % a co je nejhorší, oněch 70 mld. má jen proto, že masivně rozpouští rezervy díky elektronické státní pokladně.  Kde má ten idiot StBák Babiš ty karuselové obchodníky. Zavedl tým Kobra, který tu skoro 2 roky funguje a neudělal prakticky nic, jednoznačně se ani nezaplatil.

Kde jsou ty stovky kradených miliard ročně Kalouskem? Proč má ten idiot deficit 100 mld. a další 70 mld.? To snad krade jako Kalousek?