Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4601 MYŠLENKA

2015-10-15 09:43

PROSÍM VŠECHNY LIDI, KTEŘÍ SEM PÍŠOU A NENÍ JIM LHOSTEJNÁ BUDOUCNOST ČR O NÁSLEDUJÍCÍ. DLOUHO JSEM O VŠEM UVAŽOVAL PAK MNE NÁPADLO TOTO:  

NA ÚZEMÍ EU BYLI VPUŠTĚNI "IMIGRANTI" NEJEDNÁ SE VE SKUTEČNOSTI O VÁLEČNÉ UPRCHLÍKY, ALE V DRTIVÉ VĚTŠINĚ O MLADÉ MUŽE - VOJÁKY Z VÁLEČNÝCH ÚZEMÍ, KTEŘÍ JSOU "JEN V CIVILNÍM". jE NUTNÉ SPOLEČNĚ ZASLAT ŽÁDOST PREZIDENTOVI REPUBLIKY MILOŠOVI ZEMANOVI, KTERÝ JE VRCHNÍM VELITELEM OZBROJENÝCH SIL ČŘ, ABY NEPRODLENĚ PŘIKÁZAL UZAVŘÍT A STŘEŽIT NAŠE HRANICE, PŘED TOUTO DESTRUKTIVNÍ HROZBOU VŠEM NAŠIM OBČANŮM.

ZA DRUHÉ VEŠKERÉ NAIVNÍ DOPISY ADRESOVANÉ VLÁDĚ SELHAJÍ DŘÍVE NEŽ JSOU ODESLÁNY. VLÁDĚ NA NÁS NEZÁLEŽÍ. UŽ TO PROKÁZALI SVÝM POSTOJEM.  

VE VLASTENECKÝCH NOVINÁCH MLUVÍ BÝVALÝ PREZIDENT KLAUS, ŽE KVŮLI KVÓTÁM POŽADUJE REFERENDUM NEBO PŘEDČASNÉ VOLBY. ZASTÁVÁM DRUHOU MOŽNOST, JAK SE ZBAVIT TĚCH VLASTIZRÁDCŮ, CO VEDOU ZEMI ČESKOU DO ZÁHUBY. CHOVAJÍ SE JAKO JÍDÁŠ, KTERÝ ZRADIL KRISTA.

TOTO VÁŽENÍ ŘEKL PREMIÉR ČR BOHUSLAV SOBOTKA:

„Nemůžeme se vyautovat oznámením, že pravidla v okamžiku, kdy se nám nehodí, nebudeme dodržovat,“  čímž jasně dokázal, že není premiér suverénní země, ale tupým a arogantní bruselským poskokem.

JE-LI MEZI VÁMI PRÁVNÍK NEBO ZNÁTE PRÁVNÍKA, POPROSTE HO O POMOC SE SPRÁVNOU FORMULACÍ. TOTO JE NUTNÉ IHNED ROZŠÍŘIT MEZI LIDI A PODEPISOVAT. ABY MĚL NÁŠ PREZIDENT PODPORU Z LIDU.

DEMONSTRACE A PETICE K NIČEMU NEPOVEDOU - TO JE MŮJ NÁZOR. TÍM NEŘÍKÁM, ABY JSTE NECHODILI NA JIŽ OZNÁMENÉ DEMOSTRAČNÍ AKCE - NEJÍT JE CHYBOU.

CO NA TO ŘÍKÁTE? 

 d.b.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4609 Re: MYŠLENKA

2015-10-15 12:32:30

#4601: - MYŠLENKA 

 Co na to říkám? Prosté - všichni, podtrhuji všichni!, lidé v mém okolí by znovu volili současné vládní strany nebo by nešli k volbám. Po nabídce možnosti zúčastnit se petice nebo demonstrací jsem u nich za psychopatického xenofoba. Bez ohledu na svou celoživotní slušnost a vzdělání srovnatelné nebo vyšší, než mají oni. Co dodat.