Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4750 Re:

2015-10-19 18:37

#4715: Olin -  

 MOC SI VÁŽÍM TAKOVÝCH JAKO JSTE VY!!!  Právě ten smysl pro "symbolickou obět" jako je například cesta přes půl země na vyjádření podpory mé vlasti, drtivé většíně z nás chybí. Zůstává hluboko v nás, zatím ale neprobuzen. 

Jak sleduji aktuální stav věcí, tak na 28.10. je plánováno 9 různých demonstrací v hlavním městě a pochopitelně všechny jsou na jiných místech. Už na tuto skutečnost poukazovala i Lucka Hašková.

Konečně mi přišla odpověď z SPD, není přímo od Tomia, ale to neva:

Dobrý den,

děkujeme za Váš e-mail. Bohužel, to, že demonstrace, na kterých vystupují zástupci hnutí Svoboda a přímá demokracie, nejsou propagovány v médiích, je fakt a naprostý záměr z jejich strany, nicméně propagace z naší strany probíhá všemi dostupnými prostředky - na Facebooku, Youtube, webových stránkách (osobních pana Okamury i na stránkách hnutí SPD), členové a příznivci hnutí tisknou a roznášejí letáky. V tuto chvíli, jelikož od státu nedostáváme narozdíl od jiných politických stran žádné příspěvky na činnost, je to jediná možnost.
Podpory všech lidí, kteří podepsali petici, si velmi vážíme.
 
Nejsem spokojen s účastí na demonstracích, proto předložím svůj návrh, jak je navýšit.  Budu vás i nadále informovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4751 Re: Re:

2015-10-19 19:17:15

#4750: - Re:  

 Diky za info. Urcite dejte navrh - za sebe pripojuji presun od muzea pod kone - rozdelit masu demonstrantu hlucnou magistralou je strategicky zasadni chyba stejne jako nechat kone vitacum. Bodejt by neprovokovali, sami si o to rikame. Pak to, aby to na tech strankach vyvesili poradne - nekde navrch a s vizualnimi efekty. Kdo to tam ma furt lovit. A dal at se recnici nauci mluvit na mikrofon. A at organizatori opakovane vyzvou ucastniky, at se nenechaji vyprovokovat k agresi - gesta ani slova. Vitaci se pri tom ukajeji - okamzite to davaji na svuj fb a navic strhnou pozornost medii. Ted z nas diky tomu udelali nacky, reportazim dominovala jakoby hajlujici gesta a vztyceny ukazovacek nasich demonstrantu. Vahajici lidi pak samozrejme neprijdou, boji se.

Zdravim a diky.

Olin

#4754 Re: Re:

2015-10-19 19:51:37

#4750: - Re:  

 Já vím na 28.10 v Praze o dvou vzájemně si konkurujících demonstracích, těch dalších sedm mi nějak uniklo. Nechápu proč nevyhlásíme jednu velkou akci přes celý Václavák a nespojíme síly, tohle tříštění je k hovnu. Co se propagace týče, já můžu zapracovat na Moravě - a vynasnažím se šířit osvětu v Brně, aby tamější akce nedopadla fiaskem, ale v Praze moc lidí neznám a i kdyby nebyla žádná demo tady, tak víc jak pět lidí co by byli ochotní táhnout se přes půl republiky neseženu. Obávám se že propagace je příliš mizivá na to, abysme dokázali zaplnit náměstí v několika městech zároveň. Jo kdyby nám tam rozdával Babiš koblihy nebo socani pivo za dvě koruny, to by byla pro naše švejkaře jiná motivace.