Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4785

2015-10-20 12:45

Máme se na co těšit.

70 000 : 3 000 = 23,33 lidí v rodině.

Slušný průměr jedna rodina 23 členů.

Bez stanu a bez jídla – uprchlíků je už bezmála 70 tisíc Exilová Syrská organizace na ochranu lidských práv (SOHR) odhaduje, že na útěku z Aleppa je asi tři tisíce rodin. „Viděli jsme lidi, kteří neměli žádné stany, žádný úkryt, nic. Žádali o nějaké jídlo, sendviče. Neexistuje žádná lékařská pomoc,“ podotkl Zuabí.

Vynásobte si počet přidělených utečenců 23 krát a máme tady pravdu a lásku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4786 Re:

2015-10-20 12:51:22

#4785: -  

 VŠE MLADI,KLUCI TO ZNAME ŽADNÉ RODINY JAKO VZDY


Nepřihlášený uživatel

#4792 Re:

2015-10-20 14:12:30

#4785: -  

 IMIGRANTI SEM ZAVLEČOU NEZNÁMÉ NEBO TĚŽKO LÉČÍTELNÉ CHOROBY - JAK MŮŽE EVROPA TAKTO ŠKODIT SAMA SOBĚ?

VYSVĚTLENÍ - SPOLEČNOST SE ROZDĚLILA NA DVA PÓLY -  JEDEN PÓL OBČANÉ A DRUHÉ PÓL BYROKRATICKO-POLITICKÝ APARÁT.  TEN DRUHÝ PÓL JE SKUTEČNÝ NEPŘÍTEL EVROPY A EVROPANŮ, A PROTO JE NUTNÉ HO ZNIČIT. JE SCHOVÁN ZA HLOUPÝMI PRÁVNÍMI PŘEDPISY, IMUNITAMI A ZNEUŽÍVÁ SVÝCH PRAVOMOCÍ K VLASTNÍMU OBOHACOVÁNÍ A DIKTÁTU OBČANŮM.

JE TOLIK ZANEPRÁZDĚN STAROSTMI O SVÉ BLAHO, ŽE UŽ NEMÁ ČAS ŘEŠIT SKUTEČNÉ A VÁŽNÉ PROBLÉMY NAŠÍ SPOLEČNOSTI.  

ŘEKNU CO SI MYSLÍM - NAŠE SPOLEČNOST SE DOSTALA DO PĚKNÝCH SRAČEK. ZAČÍNÁM ROZUMĚT SLOVU PŘÍMÁ DEMOKRACIE. NÁROD SI MŮŽE ROZHODOVAT SÁM, TO JE DEMOKRACIE!  "ZÁSTUPCI LIDU" ZASTUPUJÍ JEN SAMI SEBE - POSLANECKÝ PLAT, HLASOVÁNÍ V ROZPORU S PRŮZKUMY NÁZORY OBČANŮ - STAČÍ?

NEPŘIJDE-LI ZMĚNA - NEZMĚNÍME-LI NĚCO MY SAMI, DOSTANEME SE JEŠTĚ DO VĚTŠÍCH SR... PROBLÉM NENÍ UPRCHLÍK, NEBO KDO TO VLASTNĚ JE, ALE PROBLÉM MÁME MY TADY DOMA. 

KE ZMĚNĚ STAČÍ MÁLO - ZVEDNOUT LÍNEJ ZADEK A ZMĚNIT PRAVIDLA HRY!!!

PODLE PRŮZKUMŮ V NEDÁVNÝCH LETECH, POPULARITA POLITIKŮ BYLA VŽDY MIZIVÁ. TO JE TO SAMÉ CO DŮVĚRA V TZV.DEMOKRATICKÝ SYSTÉM.  NEVĚŘÍM-LI SYSTÉMU, MUSÍM HO ZMĚNIT. JINÁ CESTA NENÍ.