MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64147 Re: Re: Re: Re: Byl jednou jeden vul a dostal se na hrad.

2015-11-12 18:34

#64143: Prognostik - Re: Re: Re: Byl jednou jeden vul a dostal se na hrad. 

 Dnes jste psal, ruský trolle, že RT hlásila, že na imigraci čeká 10 mil. lidí :-), tak nás (nikoliv vás ruský trolle) je v Evropě 507 mil. a každý rok sem tak jako tak přijde 500 000 lidí, neb bychom vymírali i když zdaleka ne tak, jako současné komunistické Rusko. 

Jestli tedy nějaká země je ve velkém ohrožení, tak je to současné komunistické rusko se 143 mil. obyvatel, poklesem od roku 1995 o 5 mil. současnou emigrací v objemu 300 - 500 000 lidí ročně!!!!! a sousedem s 1,3 mld. pracovitých lidí s přístupem k nejlepším světovým technologiím, kde v závěsu je jistí dalších 1,25 mld. lidí v Indii, kteří jsou taktéž daleko pracovitější než nejpracovitější Rus. 

Tedy sečteno ruský trolle, starejte o to, abyste dalších 50 let vůbec přežili, až se k vám přistěhuje 50 mil. Číňanů a vyhlásí referendum o připojení k Číně, tak soudruh Putin bude "udiven" jak ho vlastní komunisti budou kopat do řitě, prostě jen další Lenin a Stalin, nic jiného Putin není. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64148 Re: Re: Re: Re: Re: Byl jednou jeden vul a dostal se na hrad.

2015-11-12 18:42:13

#64147: - Re: Re: Re: Re: Byl jednou jeden vul a dostal se na hrad. 

 Soudruh Putin právě pozval do země 50 milionů Číňanů, neb Rusko bude dlužit Číně, ale Čína Rusku dlužit rozhodně nebude. Putin je v obrovském průšvihu, země se mu bez nejmenších pochyb rozpadá pod rukama. 

Ruská centrální banka vydá dluhopisy v jüanech a začne si půjčovat na čínském trhu

 

  • Ruská centrální banka vydá emisi dluhopisů v jüanech.
  • Emise je součástí plánu nahradit asijským trhem přístup k západním finančním trhům.
  • Experti říkají, že pokud o obligace nebude mezi opatrnými investory zájem, Moskva požádá spřátelené struktury, aby cenné papíry nakoupily - To už samozřejmě Vladimír Iljič Putin dávno udělal, jinak by se ruská "centrální banka" s vydáváním dluhopisů vůbec neobtěžovala, nemělo by to absolutně žádný smysl. 

Zdá se, zpráva už má své výsledky, kurz 66 ruských bonů za jeden jediný skutečný Americký dolar, tedy cca 3 ruské bony od vrcholu 69 ruských bonů za posledních 5 let je vskutku výkon hodný dlužníka Číny :-) http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Kde jsi zlatý ruský standarde, který ještě nedávno i na této diskusi vykřikovali ruští trollové? Kde jsou ony masivní nákupy zlata za ruské bony?