MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64205

2015-11-13 11:28

ČT 24 je televizní kanál, na kterém Česká televize vysílá zejména události, které se staly, ale i ty, které se nestaly. Důležité je, aby vše, co odvysílá, bylo v souladu s pravdou a láskou a v úhlu pohledu podle Evropské komise. Nad dodržováním těchto principů bdí Centrální mozek EU ve spolupráci s eurohujerem Lubomírem Zaorálkem. Vlastníkem ČT24 je firma Krkavčí hory, družstvo, která je sponzorována z výpalného své mateřské organizace České televize. Družstevníci se scházejí pravidelně jednou týdne v pražské kavárně u Schwarzenbergů. Novináři ČT jsou se svým kanálem spokojeni, protože ČT24 má sledovanost čtyři procenta a podle nezfalšovaného průzkumu jí důvěřuje přes 80 procent diváků. To jsou zajímavá čísla. Bystrý absolvent základní školy si snadno spočte, že 80 procent ze 4 procent jsou 3,2 procenta diváků. To si ale divák, který důvěřuje ČT24, nedokáže spočítat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64206 Re: Které události, které ČT odvysílala se nestaly?

2015-11-13 11:42:02

#64205: -  

 Hledejte, ale řekl bych, budete na tom jako soudruh Ovčáček s hledáním textu pana Peroutky. 

Na druhou stranu drtivá většina toho, co vypouští ruská propaganda nejen na RT jsou naprosto jasné lži, které oni sami dokonce svými vlastními "zprávami" následně dementují. Tímto vytvářejí zmatek a představu, že si nemůžeme udělat svůj vlastní obraz o tom co se děje u nás, ale především co se děje ve světě.

U nás se tohoto informačního guláše účastní - je autorem dokonce člověk, který má spravovat úřad prezidenta republiky - Miloš Zeman a to nejen ubohostmi, které vypouští o sobě - typu prostata panice, plíce nekuřáka, ale např. tím, jak odvolá člověka, který nedostane prověrku, pak se zjistí, že se tento člověk může roky odvolávat a dál být přitom v podezření, že prověrku nikdy nedostane. Co je ovšem daleko horší, taková osoba nemusí plnit podmínky přidělené prověrky, tedy občan nemá ani elementární jistotu, že tento člověk neporušuji zákony této země a není například ruským agentem. 

Příkladem vaší demagogie je spojení sledovanosti ČT 24 a její důvěryhodnosti.  To, že lidé v ČR zprávy skutečně příliš nesledují je informace reálná, přesto trošku pochybuji, že se jedná jen o 4 % lidí, kteří by zprávy sledovali. Teoretická možnost existuje ve slově pravidelně - které jste při vašem demagogickém horování mohl "opomenout" tam by to jistě bylo možné, neb lidí, kteří se každý den podívají na zprávy v televizi skutečně mnoho nebude. 

Minimálně velmi dobře je celý proces ruské propagandy, do které bych řekl spadá i váš příspěvek, popsán na důvěryhodném zdoji www.jsns.cz

např.:

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU

2. SVĚT PODLE RUSSIA TODAY