Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-11-15 17:02

#12: -  

 

Co pán nad tímto napsal je trochu jinak. 

http://www.cb.ivcrn.cz/?p=66

ISLÁM NENÍ NÁBOŽENSTVÍ

 Často slýcháme, že slovo „islám“ znamená „mír“. Je to jednou z mnoha islámských lží. „Islám“ v překladu znamená „Podřízení“ (vůli Alláha).

Islám není náboženství, je to především politická ideologie a diktatura. A je to značně xenofobní politická ideologie – nesnese se s nikým, kdo nevěří v Alláha – s křesťany, židy, buddhisty atd. Je postavený na překroucení toho mála, co beduínské kmeny zprostředkovaně znaly ze Starého a Nového zákona a na zlozvycích a křivém charakteru islámského proroka Mohameda. Abychom islám porazili, musíme o něm znát pravdu a tu je potřeba (nejen) muslimům nahlas říkat. Musíme tou pravdou rozbít chatrné základy islámu. Muslimové (a islámofilové) tuší, že islám padne, pokud bude soustavně zpochybňován. Proto také tolik panikaří, když je islám kritizován (a proto také zakladatelé islámu vymysleli příkaz al-Taqiya – viz odkaz).

 Muslimové vzkazují naší zemi: „Vyhlásili jsme vám džihád. Nastolíme u vás naše pravidla. Pokud se vám to nelíbí a nechcete konvertovat, nikdo vám nebrání odejít z vaší vlastní země.“

Moc se o tom nemluví a ani pro to nebyl dosud Islám postaven mimo zákon!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re:

2015-11-15 17:23:20

#13: - Re:  

 Tak tedy zkuste prosadit aby islámské nábožentví nebylo v registrovaných cirkvích - mrkněte se prosím na zákon o církvích  který byl podepsán a uzákoněn  politickými stranami napříč parlamentem.  jestli tam islám je nebo není. Potom se můžeme odborně bavit. Pro info Islám je podle zákona o církvích náboženství je a to je nezpochybnitelné. Ovšem některé jeho základy, jsou politické a ideologické,a pokud chcete  proti islámu účinně bojovat, musíte rozlišit která část  je náboženství a která je jen ideologií. Pokud tohle nerozlišíte můžete ohrozit sám sebe a riskujete to na co jsem upozornil ve svém předešlém příspěvku. 


Nepřihlášený uživatel

#147 Re: Re: muslimove vzkazují? O tom sem tedy ještě neslyšela.

2016-03-27 11:28:00


Nepřihlášený uživatel

#447 Re: Re:

2016-08-23 09:11:43

#13: - Re:  

Jsou kolem toho kruhy cenzury, které nepropouštějí jistým lidem nepohodlné informace. Tento pokrytecký systém podvodu v masovém měřítku je eufemisticky označován krycím názvem korektnost.

Přesněji politická korektnost. Skrytá forma megalhaní.

    Přes veškeré cílevědomé úsilí občas něco prosákne. Tu se prolákne, že v nejmenovaném  státě zamordovali několik desítek miliónů lidí jen proto, že museli splnit plán. Ondy se zjistí, na tři hodiny, že pro katastrofické strašení celého světa vlastně nemají jediný důkaz. 

Jinde bylo ještě nedávno miliónové město známé z učebnic.  A místo něj najednou - aniž by se co řeklo - savana. Uprostřed civilizace.

Turkům nedělá vrásky hromadně upalovat zaživa civilisty jen proto, že jsou Kurdové. Nejsou dnes o nic lepší, než před sto lety, v době genocidy Arménů.

Ozbrojenci IS upalují zaživa po stovkách lidi jen proto, že někomu řekli, aby raději z IS odešel.

     Krytí zločinu od věků všechny zákoníky klasifikují jako spoluvinu.  

Mezi lží a násilím je přirozený, vzájemně jednoznačný vztah. Lež se nemůže nijak udržet. Leda násilím. Násilí se nemůže ničím přikrýt. Leda lží.