Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2015-11-16 12:42

#15: -  

 V boji proti zlu Vám nebráním, naopak s ním souhlasím. Ovšem dělejte to tak aby jste  neohrozil sám sebe, =příklad porušení zákona a  následné trestní oznámení - v tomto případě -  hanobení národa, rasy, přesvědčení, a taky aby jste nehrozil všechny další, kteří petici podepísí! Nebo jste opravdu takový hazardér, že je Vám toto jedno? V takovém případě, bych rád viděl toho, kdo Vaši petici přijme - myslíte že parlament se bude zabývat peticí která porušuje zákon? Jestli jste to ještě nepochopil, tak strašně riskujete. A to jsem Vám musel říct. Vím totiž velmi dobře o čem mluvím. Sám mám díky takové předešlé neopatrnosti právní problém. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re:

2015-11-17 00:00:56

#25: - Re:  

 Takže máme raději sedět se založenýma rukama a nečinně sledovat, jak se nám zde množí muslimové, v mešitách se verbují radikálové a čekat, až se zde budou jednou odpalovat na ulici? Tohle je spíš pro mě hazard, vy pane srabe! Vy si třeba doma nakreslete karikaturu Mohameda a když tam budete sám, tak na ni po tmě se zataženými žaluziemi plivejte a myslete si, jak tím veledůležitě bojujete proti systému, ale už je za pět minut dvanáct a není čas na plané řeči a přešlapování kolem horké kaše, nyní jde o existenci celé naší civilizace a holé životy!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-12 06:20:26



Nepřihlášený uživatel

#319 Re: Re:

2016-06-04 05:28:02

#25: - Re:  

 S ministrem, co.  On má bratra... co studoval islám hned na několika medresách. Nebo jak tomu říkají. Je nějaká typologie kolaborantů?