Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Na mnohé naše politiky opravdu nemáme být proč hrdí !

#5879 a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita

2015-11-20 23:58

Tak starý, abych zažil fašismus a Hitlera nejsem, ale zažil jsem socialismus a totalitu, Pražské jaro i studenou sprchu po invazi Sovětských spřátelených vojsk, ... také odvaz a uvolnění po listopadu 89, kdy se národ mohl nadechnout ... (aspoň na chvíli !) ... a ... (říká se, že nakonec revoluce začne požírat své vlastní děti, a z ideálů občanské společnosti, kdy jsem, jako ještě student také s mnohými tzv. zvonili klíči, a očekávali lepší společnost, sametovou), ... zažívám(e) hluboké zklamání !

... a ... za 26 let od sametu je tu totalita ještě horší, než komunismus: ... pošlapávání svobody slova, svobody shromažďovací (zákrok policie před úřadem vlády večer 17.11.2015), ... nálepkování, vyhrožování vězením, manipulací skrze sdělovací prostředky, lží a arogancí mocných, ignorování vůle občanů, hloupostí, ... slovní žumpou, kdy si každý beztrestně může otevřít svou nevymáchanou držku proti demokraticky zvolenému prezidentovi, řiťolezením do Bruselu, supercentralizovaným hospodářstvím, nelegálním přistěhovalectvím, podporou islámu, zradou hodnot a kultury, ... a ještě mnoha a mnoha dalšími perverznostmi!

V životě by mě nenapadlo, že tohleto budu (budeme) muset prožívat a tomu čelit!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5884 Re: a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita

2015-11-21 09:02:45

#5879: Na mnohé naše politiky opravdu nemáme být proč hrdí ! - a to jsme si možná mysleli, že socialismus je ta nejhorší totalita 

Souhlas - a teď se ke všemu ještě právem bojíme o život! Stačilo pár milionů muslimů a život v Evropě je rozvrácený. Ve velkých městech nejezdí městská doprava, lidé nemají chodit do obchoďáků, na sportovní a kulturní akce. Na malých městech se zřizují bez souhlasu občanů detenční centra, ze kterých postupně vznikají vyloučené muslimské zóny. V životě bych nevěřil, že budu ještě vděčně vzpomínat na to, co jsem měl za nejhorší totalitu.

Namátkou ze zpráv z posledního týdne - a to se o většině "drobné" kriminality páchané migranty nesmí média ani zmiňovat:

V Bruselu platí nejvyšší stupeň pohotovosti, nejezdí ani metro

21. listopadu 2015  7:35 iDnes
 
V belgické metropoli Bruselu se uzavřelo metro. Úřady nabádají obyvatele, aby se vyhnuli koncertům, obchodním centrům a dalším místům s velkou koncentrací lidí. Ve městě platí nejvyšší stupeň pohotovosti - „vážné až bezprostřední ohrožení“. Opatření začala platit krátce po zadržení třetího Belgičana v souvislosti s útoky ve Francii

OCAM popsalo situaci v Bruselu jako „vážnou a bezprostřední hrozbu, která vyžaduje přijetí zvláštních bezpečnostních opatření, jakož i konkrétní doporučení pro obyvatelstvo“. Centrum vyzvalo obyvatele belgického hlavního města, aby se vyhýbali „místům s vysokou koncentrací lidí“, zejména „koncertům, významným událostem, vlakovým nádražím a letištím, hromadné dopravě a přeplněným nákupním střediskům“.

OCAM rovněž vyzvalo obyvatele, aby ozbrojeným složkám usnadňovali bezpečnostní kontroly.

---

Horní komora francouzského parlamentu v pátek schválila prodloužení výjimečného stavu ve Francii o tři měsíce

20. listopadu iDnes

Na základě výjimečného stavu může kupříkladu policie provádět razie i bez soudního povolení.

Při útocích zemřelo 130 lidí a dalších 352 bylo zraněno.

Z článku http://zpravy.idnes.cz/

Ta část české společnosti, která protestuje proti přijímání muslimských uprchlíků, v souvislosti s Francií často zmiňuje takzvané no-go zóny. Našla jste tady nějakou takovou?
Našla. Kdybych byla velký chlap, asi bych řekla ne. Ale jsem holka a občas si vezmu podpatky nebo sukni. A jsou pro mě „no-go“ i přes den, nejen večer. Večer bych tam vůbec nešla. Do některých částí města jdu, jen když musím, a když už, radši si vezmu kanady a ne boty na podpatku. Jako holka to vnímám to, že tam nemám pokoj a občas se docela bojím. Muži mě tam slovně obtěžují a někdy mě ani nenechají pokračovat v cestě.

Můžete jmenovat některou ze čtvrtí, které považujete za no-go zóny?
Určitě Gare du Nord, Gare de l’Est, vlastně obecně desátý okrsek. Potom vím, že na severu je čtvrť, která se jmenuje St. Ouen. A Saint-Denis, tam vůbec nechodím. Jsou to okrajové čtvrti na severu, osmnáctý okrsek. Taky Clichy, některé jsou i v centru. Jsou to dost známá místa.

---

Na fotbale hrozil bombový útok, policie v Německu stadion evakuovala

17. listopadu 2015  iDnes
 
Německá policie na poslední chvíli zrušila přípravný fotbalový zápas Německo - Nizozemsko. Na stadionu v Hannoveru vyhlásila kvůli hrozbě bombového útoku hodinu a půl před výkopem evakuaci. Výbušniny však nenašla.
 
Nehrálo se ani v Belgii, která původně měla hostit Španělsko. Belgické království po pátečních teroristických útocích v Paříži zpřísnilo bezpečnostní opatření.
---
 
Za chvíli budou na seznamu všechny evropské země.