MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67217

2015-12-05 00:57

Ruský prezident Vladimír Putin chce z Ruska udělat největšího vývozce ekologického a organického jídla. Zároveň se vyjádřil, že chce dosáhnout toho, aby Ruská federace byla do roku 2020 zcela soběstačná, co se potravin týká. Informuje RT.com

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67229 Re: Vítej zlatý ruský standarde :-)

2015-12-05 07:16:23

#67217: -  

 V.I.Putin si myslít, že bude mít kdokoliv důvěru kupovat z Ruska tzv. "ekologické potraviny" a jak chce takovou důvěru získat?

Z Ruska ročně emigruje podle střízlivého odhadu něco mezi 500 000 - 750 000 těch nejvzdělanějších Rusů jen do dvou velkých demokratických destinací USA a EU, jen za prvních 9 měsíců odešlo do USA a jen legálně více jak 240 000. 

Putin tedy už hledá cokoliv, co by nejen technicky zaostalá populace mohla dělat. Samozřejmě ho napadlo, když jen z Turecka vozí ovoce za desítky miliard korun, že by to mohl "otočit" a mohl by dělat "ekologické" zemědělství, je to logické, ale podstata ekologických potravin je postavena na důvěře, že ekologické jsou.

Rusku dnes už nikdo nevěří ani dobrý den, důvodem je odporná ruská propaganda i na RT, která nedělá nic jiného, než zmatek za pomoci všemožných lží, které překrývají další lži. 

Rusko je evidentně před krachem a Putin už zkouší cokoliv, co by jeho zanedbaná, nevzdělaná populace mohla dělat. Tedy je to jedna ze zpráv, které se dá věřit, ale bohužel má stejnou hodnotu, jako "zlatý ruských standard Rublu, který tu už dávno měl být", tedy bylo to možná i vyřčeno, ale k ničemu to není, obzvláště za situace, kdy za v Kremlu sedí KGBáci.