MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Alibaba mohamedán s bombou na hlavě

#67242 Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 11:05

Ač se to nezdá, M. Ransdorf byl tajným členem Top 09 , kde zastával funkci správce tajných fondů a podporovatel pražské kavárny a zvláštní agent americké ambasády, to vše vyšlo najevo při vyšetřování ve Švýcarsku.......... Byl to zas. kapitalistodefraundant americký a německý troll. Zajištěné peníze pocházejí z tajných fondů CIA z prodeje ropy tzv. Islámského státu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67251 Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 12:23:50

#67242: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 To zní vkustku naprosto absurdně, přitom když si pomyslíte, s jakými lidmi se Ransdorf stýkal.  TOP by v takovém případě svého správce dokázala utajit naprosto dokonale a dokonce by byla daleko lepší než velké zpravodajské služby, které jsou schopny nasadit agenty do nepřátelského prostředí. 

Daleko pravděpodobnější je, že Ransdoft profitoval na tom, že je člen EP a tedy má diplomatický pas, může se "legálně" stýkat i s takovými kreaturami jako je Jakunin a tedy může pro ně díky obrovské důvěře, které se dostává diplomatickému pasu člen EP v administrativě EU zajišťovat právě kurýrní služby převozu hotovosti a nejen té. 

Věci jsou většinou tak jak jsou vidět, nikoliv tak, jak o nich lže RT a to nejen proto, že jednu lež RT hned překryje lží druhou, třetí, čtvrtou, aby dosáhle cíle, který má, tedy zmatku kdy si už čtenářům bude podezřelé naprosto vše a budou politikou znechuceni a nebudou jí sledovat. Nechají se ovlivnit povrchním hodnocení "sympatičnosti" tváře Asada, či divadelními představeními V.I.Putina.