Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Vlastenec

#6514 Re:

2015-12-15 14:47

#6512: -  

 NATO mohlo konečně ukázat, že je OBRANÝM paktem, nikoliv útočným. Poprvé od jeho vzniku je Evropa opravdu atakována cizími hordami a co dělá tahle aliance? Nic! Raději nahání kozomrdy kdesi v afghánských horách a spolu se Saudy si hraje na to, ja ničí IS. Hanba!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6515 Re: Re:

2015-12-15 15:00:01

#6514: Vlastenec - Re:  

 

Ruské ministerstvo zahraničních věcí doufá, že boj Washingtonu proti teroristické skupině Islámský stát (v arabské variantě Daiš), v Rusku a řadě dalších zemí zakázané, nebude jen plastickou chirurgií, která nijak tento problém neřeší, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

Americký prezident Barack Obama totiž prohlásil, že údery zasazované Islámskému státu, musí být naprosto přesné, jako v chirurgii.

„Obama hovořil o nutnosti zasazovat ISIL „chirurgické údery". Hlavní ale je, aby pod tím neměl Washington na mysli chirurgii plastickou, která místo toho, aby řešila problém, pouze mění jeho vzhled", napsala Zacharovová na své stránce na Facebooku.

Více: Ruské ministerstvo zahraničních věcí doufá, že boj Washingtonu proti teroristické skupině Islámský stát (v arabské variantě Daiš), v Rusku a řadě dalších zemí zakázané,

NATO LEDA NIČÍ SYRSKE VOJAKY A KURDY CO NIČÍ DAIS NATO NIJAK NEPŘISPÍVÁ K ZACHRANĚ EVROPY LEDA JIJIMU OBLEŽENÍ!!!!FUJ NATO FURT TAM JEN PROVOKUJOU SYRSKOU ARMADU A RUSKOU A PLUS KURDY V IRAKU CELE JE TO PROVOKACE PROTI ZEMIM CO NIČÍ FAKT DAIS IS!!!!