MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69534

2015-12-26 19:51

Nepřátelé Zemana účelově překroutí každý Zemanův výrok. Aktivisté z jednotné protizemanovské fronty jsou již proslulí svými demagogickými dezinterpretacemi v případě Zemanových výroků.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69535 Re:

2015-12-26 20:58:22

#69534: -  

 Souhlas,toho hajzla nam nikdo nebude urazet.


Nepřihlášený uživatel

#69553 Re: Jasný obrys Zemanových blábolů dávají soudruzi Ovčáček, Nejedlý, Mynlář, Augustin a Buriánová...

2015-12-26 23:42:47

#69534: -  

 

Blábolení Miloše Zemana - povánoční projev u adventního věnce s trikolorou naruby ....

2015-12-26 18:22

 

to již mnohé napovídá o tom, kdo u takové věci sedí a co asi bude pronášet. 

-Irsko - má možná větší větří růst než Malta s ČR dohromady

-jeho poznámka o nízké nezaměstnanosti - je dobré připomenout, že vláda Nečase i Topoláka měla menší nezaměstnanost v době krize a to více jak o procento, než měl Miloš Zeman v době růstu HDP (https://www.czso.cz/csu/czso/hmu_cr) viz. obecná míra nezaměstnanosti, který se sleduje stále stejně. 

-státní dávky - v podstatě celý systém státních dávek zavedl socan Zeman a socanské vlády po něm, kdy Miloš Zeman díky tomu zadlužoval tento stát tempem 100 % za 4 roky, což se při současném růstu nezaměsntnanosti jeví vskutku jako "ekonomický zázrak", je tedy směšné, když dnes Zeman mluví o nesmyslných dávkách. 

-o jaké řadě knih to Miloš Zeman hovoří? "Jako" (těžko řicí, jestli jse skutečně autorem těch blábolů) napsal 6 knih a z toho většinou jeho hloupé představy o politice, řekl bych žádné není o "vizi Zemana, jak by měla ČR vypadat", žádná to ani názvem naznačuje.

-je směšné, když Miloš Zeman podespaný pod zlodějinou 14 mld. hotovosti z MUS mluví o tom, že stát nerozkrade daně. Je sněšné, když tak mluví člověk, který za 4 roky zdvojnásobil zadlužení a současně zvýšil nezaměstnanosti.

-EEP je nepřinese nic, neboť úniky v DPH vznikají tam, kde se davatel a odběratel dohodnou na dodávce bez evidence, tedy logicky i bez evidence v EEP. Nebezpečnost zneužití dat a sektorové zavádění, párování milionů dokladů, jako kontrolní mechanismus, kde každá nesrovnalost logicky musí být vyřešena povede k tomu, že finanční úřady nebudou dělat nic jiného.

-prokazování původu majetku nelze zavést retrospektivně, tedy všechni velcí zloději byli již navíc makroamnestování právě Zemanem a Klausem. Místo propkazování původu majetku, je možné využívat stávající zákony a nesrovnalosti příjmu a výdajů (majetku) řešit konfiskací pokud dotyčný spáchal kriminální čin a to bez ohledu na to, jestli se prokáže kriminální původ příjmů. To možné je již nyní, jak je zřejmé z případu Rath. 

-"daňový podvod je druhý nejtěžší čin po vraždě v USA" - jak je tedy možné, že je na Hradě Lukoil Nejedlý a dělá mu poradce, jak tedy možné v ČR Zemanem protěžované ruské firmy vykrádají DPH? 

- moc se mi nezdá, jeho řeči o tom, odkud dovážíme ropu a jak tam potřebujeme "zlepšovat vztahy", ropovod IKL může plně nahradit ruskou Družbu a v současnosti je spíše problém ropu prodat než nakoupit

- i slova o primátorovi Prahy a jeho slovech na mostě, budou spíše Zemanovou fabulací či účelovou lží, než cokoliv jiného. 

-Zeman má nejspíš pravdu, že migrační vlna je organizovaná a je velmi pravděpodobné, že je organizovaná Ruskem, což nezmiňuje.  

- je naprostým nesmyslem, že velká většina migrantů jsou mladí zdraví muži bez rodin - to je dokonce jedna z nejodpornějších lží, která v projevu zazněnala. 

-má naprostou pravdu v tom, že migranté jsou lidé nadprůměrní už jen proto, že dostali odvahu k migraci a je tedy zřejmé, že skutečně budou v původních zemích chybět a tedy je pravděpodobné, že se dokáží v rámci Evropy uplatnit a víc si tedy přát, než lidi kulturní, vzdělané, kteří se dokáží uplatnit na trhu práce.

-žádná demonstrace zastánců migrace se nepřipravovala, nikdy neproběhla. Všechny demonstrace kde je nárok na migraci na základě Všeobecné deklarace lidských práv zmiňován jsou demonstrace protestní proti demonstracím xenofobním a to jen proto, aby bylo zřejmé, že neexistuje jen xenofobie Konvičky, komunistů, ultra nacionalistů atd. Pravděpoobně by nejspíše nikdo nevyšel do ulic prezentovat názor, že je potřeba přijímat uprchlíky, dbát o ústavu postavenou na Všeobecné deklaraci lidských práv, pokud by se neprezentovala xenofobie v ulicích měst ČR. 

-co to je za odpornou lež, že mu zpravodajská služba poskytuje informaci o tom, že by na nějakém transparentu mělo být cosi napsáno na naprosto nekonkrétně určené demonstraci, to je přece absurdní a pokud by mu takovou informaci poskytli, bylo k tomu také sděleno, že se bude jednat o provokaci a že kdo tu provokaci připravuje. Zeman žije v představa, že jsou zde občané, kteří mu budou věřit blábol o tom, jak mu zpravodajská služba poskytuje informaci o nápisu na plakátu, který ještě ani neexistuje a jak se tento text tedy mění :-). Jak ještě jinak chce Zeman prezentovat jeho demenci? Navic bylo naprosto zřejmé, že to y.  pronáší jako oslí můstek k jeho "finále" projevu, tedy k ultra - nacionalistickému heslu - tato země není pro všechny.

Drobnosti:

- trikolora - když je vodorovně má bílou barvu nahoře a modrou dole, když už má vánoční věnec s trikolorou, tak by jí mohl mít alespoň správně. 

- S "úsměvem jde všechno líp" řekl mimochodem dikcí Václava Havla, je vidět, že si pozorně jeho projevy znovu prošel, ale jako vždy, bohužel z nich nic nepochopil

nepochopil