Letiště Jana Kašpara

Quoted post

:-D :-D :-D

#47 Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-02 23:40

Netuším,co vám Havel provedl špatného ale mám ten pocit,že bez pomocníka v podobě "rudé knížky" jste se ve svobodný společnosti moc neuplatnili a hledáte viníka za svý pos**** životy :-) ..... zajímavý je příspěvek pod číslem 24 : "Nevěřím, že současná vláda dá na vůli občanů. " a to onen odvážný aktivista považuje necelou pětistovku podpisů za vůli občanů ????? Fakt je ten,že bych vás chtěl vidět na živo ... jen tak pro pobavení ,myslím,že bych si pozvedl sebevědomí :-) .... a na závěr snad jen poznámku o tom,že za bolševika,po kterém se vám prokazatelně stýský, byste podobný petice určitě nepodepisovali a už vůbec nesepisovali :-D :-D ... charóšij novyj god :-D :D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50 Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-03 01:07:51

#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!! 

 Aááá... "naše pos...ý životy"... :-) Z kterýpak jsi neziskovky? Člověk v plísni, Romea, či sám Putna?

PPP

#52 Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-03 02:01:11

#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!! 

 Zmlkni, pražská kolaborantská kavárno!


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-03 06:50:39

#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!! 

Je zřejmé, že si opravdu potřebuješ pozvednout sebevědomí. Je zde ještě mnoho "nevytěžených" místních názvů: Vltava, Labe, Mělník ... jistě přijdeš na další. Také "významných" osobností je dost. Co bys řekl tomu, kdyby se děti učily ve škole, že se u Kalouska vlévá Schwarzenberg do Langšádlové? A pod Vyšehradskou skálou je Schwarzenberg dost špinavý, protože do něj přiteklo hodně špíny v Davli z Filipovské. Zvedlo by ti to sebevědomí? Neváhej a tvoř! Jistě najdeš mnoho kašparů, jejichž jména lze využít. Já bych se ovšem přikláněl k původnímu pojmenování letiště Praha - Ruzyně. Stejně to tak nakonec skončí, tak proč to protahovat?. Viz ulice Jugnmannova (do roku 1920), později Fochova (do roku 1940), potom Schwerinova (do roku 1945), pak zase Fochova (do 1946), potom Stalinova (do roku 1962) a nakonec Vinohradská. Pořád stejná ulice, to jenom lidi, kterým chybělo sebevědomí, jako tobě a Feničovi, tvořili a hojili si své mindráky. (To jméno "Jungmannova" není chyba, tak se Vinohradská opravdu jmenovala).

antihavel

#113 Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-03 17:01:57

#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!! 

Zamindrákovanej jsi akorát ty, pobeďarovaný hovado, který miluje Havla, Zelený, Schwarzenberga, Dienstbiera a Kateřinu Jaujau Pajerovou z ultrabolševické rodiny  a jeho děda byl stranickej tajemník KSČ v nějaký zapadlý dědině. Největší havlisti jsou bejvalí ultrabolševici, viz. Šiklová, Ruml, Pavka Kohout nebo bolševický prominent, dnes disident Halík.


Nepřihlášený uživatel

#123 Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!

2016-01-04 09:41:02

#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!! 

Ono jde hlavně o to, že se pořád bezdůvodně mění názvy staré, na které jsou lidé už dávno uvyknuti. Pojmenujte si po tom vašem miláškovi novou ulici, novou knihovnu, novou vysokou školu, ale to, co už tu je minimálně 20-30 let, to nechte laskavě napokoji. A že letiště Ruzyně se otevřelo v roce 1937. Už pomalu vidím, jak v rámci lezení do řiti, bude z Václavského náměstí náměstí Baráka Ohavy. Ostatně nějaká skupina pitomců Opona žádala Kraďouska, aby se přejmenovalo na Letiště Ronalda Reagana. A jaká pětistovka podpisů? Přečetl jste si o tom vůbec něco? Podle průzkumu CVVM mezi lidmi převažovali kritici přejmenování nad příznivci. Takže statisticky víc než polovina občanů byla proti, ale banda vládnoucích šmejdů jim podělala záda, jako vždy. Tak zalez zase do nějaké americké řiti a nastan k tomu svou, duševní mrzáčku. Nejde nám o komustické ideály, ale aby se letiště nejmenovalo po někom, kdo byl prakticky kolaborant, opilec, křivák, rozvraceč státu (nezákonné odtržení Slovenska) a další a další.