MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ondra

#70432 Blízky vývoj

2016-01-07 15:55

Většina těch, kdo organizují tuto petici tak jsou napojeni na zednářské struktury. Jsou to úhlavní nepřátelé a zrádci ČR. Vazalové USA. Kdyby to co udělalo USA na Ukrajině udělalo Rusko např. v Mexiku, tak je z toho ze dne na den 3. světová. Ta nevypukla jen díky prozíravosti a moudrosti Putina. Nevyšel plán A, tak bylo nutné zvolit plán B, proto tu máme utečeneckou krizi. Stejné finanční zdroje, které podporovaly revoluci na Ukrajině (mimo jiné "nádherný obraz demokracie", kterou vazalové USA vytvořili na Ukrajině vytvořili) dnes financují migraci v Evropě.

Cílem je vystavit Evropu krizi, aby bylo možné úspěšně zavést elektronickou identifikaci lidí, jinými slovy čipování lidí. Bude nám slibováno, že už nebudou žádné války, ani drobná kriminalita, ale ztratíme to co nikdy nebylo možné člověku vzít, svoje vlastní já a staneme se totálními otroky systému. Vždycky se směju, když lidi zmiňují komunismus, protože ze západu přichází totalita, která nemá obdoby.

Až se vyhrotí situace v Evropě v souvislosti s islamizací, tak jistá osoba výrazně potlačí islám vojenskou silou. Po sléze se objeví jakýsi mírotvůrce, který bude hezkými a laskavými slovy mluvit o celosvětovém míru, pokoji apod. Ve skutečnosti to budou jen lži, které budou mít za cíl zavést čipový systém. Tento "mírotvůrce" bude jeden z největších diktátorů v dějinách lidstva. Opět obnoví islám a podaří se mu vytvořit mír mezi muslimy a židy. To bude jedna z mnoha věcí, díky níž získá svoji popularitu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70435 Re: Blízky vývoj

2016-01-07 17:30:43

#70432: Ondra - Blízky vývoj 

 Ondro mas pravdu.Jsem napojeny zednik Smichovskou 12*