MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#71995 Re: Re: Re: Re: Hodné USA

2016-01-27 12:22

#71978: - Re: Re: Re: Hodné USA 

 Tu totalitu jsme si na našem území zavedli sami. Bylo to naše poválečné rozhodnutí. Vždycky mě fascinuje překrucování faktů. My jsme zvolili komunisty, my jsme jim přenechali moc, nemůžeme z toho vynit zlé Rusko, i když určitý tlak tady byl.

Ano mnoho příslušníku rudé armády byla primitivní prasata nejvyššího kalibru, o čemž se nesmělo mluvit, přesto tam bylo i mnoho dobrých vojáků, kteří osvobodili značnou část našeho území. A hlavně USA neměla přistupovat na to, že Rusko osvobodí Prahu, holt politika, tak podobná dnešku....!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#71998 Re: Re: Re: Re: Re: Hodné USA

2016-01-27 12:32:09

#71995: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Hodné USA 

 To, že skutečně lidé volili v roce 1946 v ČSR komunisty a to dokonce v míře pro celou Evropu nebývalé, je skutečně pravda. 

Dokladem toho, že to ale nebylo jen "schopností" komunistů, je ovšem to, že komunistické totality byly zavedeny v celé východní Evropě a tedy vliv Ruska na zavedení komunistických totalit je minimálně potřeba zvážit. 

Zároveň je ovšem velkým argumentem retro komunistická kampaň Miloše Zemana a jeho zvolení, neboť bych řekl, že přesně zopakoval totéž, co dělali komunisté před volbami v roce 1946 a část občanů na to skutečně slyšela, byť 80 % o Zemanovi nyní velmi pochybuje, 20 % mu bezvýhradně věři, což je číslo opravd opravdu naprosto absurdní. 

Jak obtížne bylo cokoliv se zločincem Stalinem dohodnout je dnes naprosto zřejmé z toho, co předvádějí KGBáci Putin a Lavrov v OSN. Naštěstí je dnes ČR součásti NATO a EU, ale ruským zpravodajským službám to evidnetně nezabránilo dopravit si ruského trolla Miloše Zemana do pozice správce úřadu prezidenta republiky.