MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72016 Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 13:35

#71900: - Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

 Zeman k ničemu nevyzval ty pošahanče. Vystrač hlavu z toho hajzlu jménem mainstream a začni myslet  vlastní hlavou (jestli to vůbec dokážeš) a nežer ty hovna, co ti denně servírují pod nos.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72018 Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 13:38:05

#72016: - Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

 To se velmi plete, dokonce i dnes jeho vyjádření jasně odpovídá tomu, že je schopen se uchýlit k nedemokratickému jednání. Nijak se od nedemokratického jednání nedistancoval. Já jsem přesvědčen dlouhodově, nejen z důvodu jeho lhaní o MUS, že je schopen si vraždy dokonce objednávat a ještě si to "vydává" za službu lidstvu. 

Důležité je, na jakou otázku odpovídal. Tato otázka sama obsahovala extrémistický názor, který Zeman nijak nekomentoval a nijak se od něj nedistancoval. 

"Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana(předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."