MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72022 Re: Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 14:24

#72019: - Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 1) Podle zprávy se jedná převážně o Maročany, kde tam panuje válka? To budeme do nekonečna všechny delikty muslimů stále omlouvat válkou? Nepřipadne vám to už docela trapné?

2) Takže imigranti, kteří vtrhnou do země ilegálně, zanechávají za sebou spoušť a v místech jejich výskytu se mnohonásobně zvyšuje kriminalita, mají svoje nedotknutelná práva, ale domácí obyvatelé na svoji bezpečnost práva nemají?

3) Je snad demokratické, že policie nečinně přihlíží obtěžování vlastních občanů imigranty jako na Silvestra v Kolíně a navíc se ještě snaží vše ututlat?

4) Stát, který na své území na základě neblahých zkušenotí z okolních zmí nevpustí rizikové imigranty, aby tím zajistil bezpečnost vlastních občanů, není demokratický? Tím pádem mi chcete tvrdit, že demokracie = opovrhování vlastním lidem a kolaborace?

5) Jasně, vše co nevítá imigranty s dostatečně otevřenou náručí a není dostatečmně protinárodní, je automaticky ruská propaganda. Celý příspěvek jsem na tohle větu čekal a dočkal jsem se. Bravo. :-D To se vážně necítíte ani trochu trapně? Té vaší hysterické rusofobii už se musím vážně smát, Vřele vám doporučuji, že bste si měli s tou paranojou zajít k psychiatrovi, evidentně vidíte Putina i večer pod postelí. Apropos spíte po tmě nebo s rozsvěcenou lampičkou? Vy zase očividně jedete podle sluníčkové trollí propagandy. Rozdíl je v tom, že zatímco já hájím zájmy občanů ČR, vy zájmy cizáků a zájmy vlstních občanů pošlapáváte. Že vám není hanba!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72026 Re: Re: Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 15:32:42

#72022: - Re: Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 Překročení státní hranice a to i bez dokladů není trestným činem. Tedy ilegální imigrant je hovadina, kterou vymyslel ruský troll Miloš Zeman. 

Vymýšlíte si, že by německá policie nečinně přihlížela páchání trestné činnosti. To se skutečně nestalo. 

Nikoliv, ruská propaganda je tam, kde se míchá cosi reálného (mnohdy jen uvěřitelného) s fabulací, jako je to ve vašem příspěvku.