MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72023 Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 14:32

#72018: - Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

 Co je na tázané otázce proboha extrémistického? Když politik nehájí zájmy vlastního lidu, tak považuji za zcela legitimní věc požadovat jeho ostoupení. A propos jestli považujete požadavek či petici za odstoupení Sobotky jako extremistický, tak jste extremisté stejně tak vy, kteří požadujete odstoupení demokraticky zvoleného prezidenta Zemana.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72027 Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 15:39:11

#72023: - Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

O petici jsem nenapsal nic, tak mi to nepodsouvejte. 

Celá otázka je extrémistická - tazatelka mluví "za všechny" za "všechny" Zemanovi, dokonce zdůrazňuje "za všechny". 

Ptá se ne jak má postupovat ona, ale ptá za nějaké imaginární občany. To je také extrémní, proč se ptá za nějaké imaginární občany? Odkud si osobuje právo mluvit např. za mne?  Dokonce mi podsouvá, že "víme" že pan Sobotka snad z pozice premiéra stojí přímo proti "českému národ". Já si nic takové nemyslím už proto, že pro to nemám ani ten nejmenší důkaz, naopak mám celou řadu důkazů, že Miloš Zeman porušuje Ústavu, ale nepodsouvám nikomu, že má stejné důkazy a že o tom ví. 

To jsou důvody, proč by dodat od člověka, který je buď nastrčen, nebo je sám extrémistou. Nic složitého na věci není. Extrémisté ale spoléhají na nevzdělanost občanů tedy, že takovou věc nepoznají. 

 "Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana(předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."