MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72064 Zeman je velmi pravděpodobně udržován v bludech ruskými trolli, které si sám vybral....

2016-01-27 18:01

Je možné, že je to Zemanovo zadání této skupině, aby jej v bludech o tom, že je "oblíbený intelektuál" udržovala. Nasvědčovali by tomu zaplacení (uplacení) "demonstranté" z Osvětiman např. Daleko pravděpodobnější je, že jej v tomto bludu udržují ruští trollové na Hradě, kteří tak manipulují už s tak chabým vědomím Miloše Zemana.

Miloš Zeman si není schopen získávat informace, jsou mu dodávány pravděpodobně jen z rusko trollích serverů jako jsou parlamentní listy, tím je zkreslen celý jeho pohled na současný svět, neboť to je cílem rusko trollích serverů a čtenáři těchto serverů se odhalí během několika vět. 

Domnívám se, že celou situaci na Hradě by měla vláda dostat pod kontrolu a Zemanovi by měla být celá adrministrativa vládou "vnucena". V této věci vláda velmi selhává a to přitom nese plnou odpovědnost za konání Miloše Zemana, drtivou část agendy prezidenta republiky totiž musí kontrasignovat. Velkým selháním je tedy schválení vyznemenání ministra komunistické vlády a ředitele firmy, která parizitovala a spolupodílela se na mučení i politických vězňů, stejně jako je velkým selhání vyznamená StBáka Čuby. 

Věc je velmi velmi vážná, dnes se dá od Zemana očekávat již prakticky jakýkoliv zločin. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72065 Re: Zeman je velmi pravděpodobně udržován v bludech ruskými trolli, které si sám vybral....

2016-01-27 18:18:02

#72064: - Zeman je velmi pravděpodobně udržován v bludech ruskými trolli, které si sám vybral.... 

 Zeman už se opravdu naprosto zbláznil. 

Zeman ocenil policistku, která fixem značkovala běžence

V době naprosto bezpečného, spolehlivého a dokonalého rozpoznávání obličejů pomocí počítačů, je vrcholem kretenismu psát po lidech fixou. Vyznamenat osobu, která toto prováděla, je kretenisme na druhou. Mimo jiné proto, že tato osoba má znát ústavu ČR a tedy má vědět, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona a žádný zákon takovou věc policii ani neumožňuje činit. Zeman tedy vyznamenal člověka, který pravděpodobně jednal protizákonně, tím se Zeman snížil na úroveň této osoby a podílí se na jejím jednání.