MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72164 Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS....

2016-01-28 13:23

#72161: ZLOČINY KAPITALISMU! - Re:  

 ....a to přesto, že tvrdil, že to udělala vláda Tošovského. Proč vlastně takto nestoudně lhal ve volební kampani? Co mu tato lež měla zajistit?  Proč s ta "privatizace" odehrála zrovna o prázdninách 1999? 

V této "přivatizaci" Miloš Zeman vyměniil 46 % ze 14 mld. hotovosti MUS za 650 mil. a přidal k tomu stroje, lidí a uhlí za miliardy korun. Ani by se tomu nechtělo věřit, jak absurdní to je, jen je trochu problém, že nyní má švýcarská vláda oněch 14 mld. v držení, neboť bezpečně prokázala, že se jednalo o zločin. 

Tedy Miloš Zeman způsobil zlodějinu v rozsahu 1 400,- na každého občana této země v ceně peněz roku 1999!!!! tedy v dnešních cca 2 000,-, tedy jen na standardní rodinu pripadá objem 8 000,-!!!! Což jsou kroužky pro obě děti na dva roky např. , nebo je to údržba auta na dva roky, nebo je to 320 litů benzinu s kterého by měl stát ještě DPH a spotřební daň, atd. atd. 

Mimochodem Milošovi Zemanovi nic nebránílo navýšit základní jmění MUS aby zpět získal majoritu. Nijak se nemusel ohlížet na pravidla rovné soutěže, země zdaleka nebyla členem EU a bylo již tehdy zřejmé, že majorita byla získáná velmi podivnou cestou. Miloš Zeman se ovšem účastnil již této podivné cesty. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72212 Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS....

2016-01-28 15:16:32

#72164: - Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS.... 

 Opět lžete Goebelsi, takto to v předvolební kampani Milošem Zemanem řečeno nebylo. Zeman neřekl, že se Tošovský podepsal pod privatizaci. Jen si to najděte a pusťte si to znovu, co přesně říkal. Výrazy jako "masívní lež" nejsou na místě. Zabýval se spíš významem slova privatizace a okolností, že majoritní podíl stát pozbyl nad MUS již za vlády Tošovského.

Podíl navýšit jmění MUS a to jistě také dobře víte bránila okolnost, že musel sanovat vytunelované banky při působení předchozích vlád. Takže okolnost zda byla nebo nebyla země v EU u toho nehrála roli. Naopak byl nucen zaměřit se na to, aby do země dostal zahraniční kapitál. Dělal to i dejme tomu některými diskutabilními pobídkami, což se pravda také každému líbit nemuselo (Flecstronic v Brně a jeho pozemky za korunu nájem) ale na opětovné navýšení podílu MUS nejspíš zdroje nebyly.