MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

T

#72206 Re: Re: Tedy komunismus bez lidske tvare :-)?

2016-01-28 15:01

#72113: - Re: Tedy komunismus bez lidske tvare :-)? 

 Až na to, že do marasmu se Rusko dostalo za alkoholika Jelcina, pod jehož taktovkou se Rusko rozkradlo stejně jako my za Klause a zavedlo do hluboké recese, kdežto Putin, který utnul "porevolučním" oligarchům tipec a klíčové sektory průmyslu znárodnil, čímž zachránil Rusko od totálního bankrotu, se stal nepřítelem číslo jedna, zamezil totiž svéhlavé kolonizaci Ruska západními mocnostmi a začal si diktovat podmínky a to si nesmí nikdo dovolit. Nemám žádné iluze o svobodě slova v Rusku, ale proč stejnou měrou nekritizujeme naše spojence jako Saúdskou Arábii, Katar apod.? Ti mohou potlačovat lidská práva, popravovat protirežimní aktivisty a nic se neděje? Táži se, co ten dvojí metr?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72209 Re: Re: Re: Tedy komunismus bez lidske tvare :-)?

2016-01-28 15:11:52

#72206: T - Re: Re: Tedy komunismus bez lidske tvare :-)? 

 Komunistický KGBák Putin utnul oligarchům tipec? Máte mozek v hlavě? Jak by to mohl komunistický KGBák udělat? 

Daleko pravděpodobnější, že těm kteří jej jeho zločineckou bandu KGBáků nechtěli podporovat majetek ukradl (je vcelku lhostejno, jestli oni jej ukradli předtím díky Jelcinovi) a dal ho jiným zlodějům KGBákům, kteří jej podporovat a především dělit se s ním chtěli. To je tak vše co Putin udělal a proto je také Rusko v takovém srabu a ročně z něj utečou prakticky všichni vysokoškoláci, kterým se ten rok podaří absolvovat. 

Rusko se do marasmu dostalo především bolševickou revolucí zločince Lenina, tam je počátek současných hrůz a současné zločinecké bandy v Kremlu.