MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "priv

2016-01-28 16:34

#72251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatiz 

 Za vlády Tošovského přišel stát o majoritní podíl v MUS, tím došlo vlastně k privatizaci MUS. Výrok pana Miloše Zemana je správný.   :-)

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "

2016-01-28 16:40:01

#72253: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "priv 

 Tošovského vláda žádnou privatizaci MUS nerealizovala, dokonce se obávám, že Tošovského vláda nedělala vůbec žádnou privatizaci a to přesto, že to byla vláda s důvěrou na rozdíl od vlády soudruha Rusnoka, kterou navíc Zeman udržoval u moci daleko déle, než u ní byla vláda Tošovskkého. Proč to idiot Zeman vlastně dělal? 

O majoritu stát nepřišel v době Tošovského vlády, ale principem který určila vláda Klause, tedy, že cca 5 % MUS bude připadne obcím. Tedy obce a stát měly mít společně majoritu. Zeman se aktivně účastnil kampaně, aby obce akcie obce neprodali státu, ale prodali je soukromníkům. Dokonce se účastnil veřejného šikanování předsedy fondu národního majetku, který chtěl akcie vykoupit pro stát. 

Tedy Zeman, jak je zřejmé ze záznamu lhal a vy se jen tupě vymlouváte. 

Mimo to ztráta majoritního podílu nikoho nenutí k tomu, aby byl zbytek podílu prodán. Na tom se doufám shodneme, nebo jste snad idiot jako Zeman a myslíte si něco jiného?  Mimochodem "menšínový" podíl 46 % tak to je je v aktiové společnosti mnohdy podíl rozhodující. Miloš Zeman skutečně způsobil okradení občanů o 14 mld. a co více také o nerostné bohatství a to přesto, že stát měl tehdy v právním řádu jasně definovány priority, do kterých právě nerostné bohatsví a jejich vlastnění patřilo.