MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS....

2016-01-28 17:28

#72241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS....  

Proč by měl oslovit Jakunina pitomo? Neudělal to tak co píšeš takové srance?

Projevy dnešní fáze vývoje demokracie v Evropě nasvědčují tomu, že když nelze zabránit pohybu statisíců lidí bez doložitelné identity po jejím území, nebude možno zabránit ani jejich následnému vyzbrojení. Po něm může následovat i masívní vyhlazování obyvatel a to se pojmu holokaust přinejmenším podobá pitomo. S odstupem času se ukazuje, že proti ISIL je potřeba skutečně nekompromisně zasáhnout.

Ať už psal pan Peroutka nakonec cokoli, k holokaustu došlo pitomo.

O jakém píšeš rasistickém vyhrožování, kreténe? Jsi vůbec Normální?

Jestli je Islámský Stát státem nebo není blbe opravdu není podstatné a není to nutno komentovat tímto způsobem, protože v každém případě je to nezanedbatelná bojová síla přesahující cokoli, co by se dalo nazvat nějakou lokální organizací, nebo buňkou terorismu. A je to bojová síla, která neváhá obyvatelstvo vyhlazovat. Tak v čem se hnípeš trubko?

Putin je podle tebe nebezpečnější než zvrhlí krvelační islamisté? Ono je to tak, že kdo už dokonce smrtí vyhrožuje předem, je vlastně dokonce značně nebezpečnější, než samotný Hitler. Nebo chceš říci že to tak není? Uřízl snad Hitler někomu hlavu a holedbal se snad s tím v nějakém válečném týdeníku? O co ti šlo stupide v tomto odstavci? Jsi snad magor?

Když už mluvíš o "zvrhlých" motivacích tak si vzpomeň na Versailesský diktát. Porovnej to z dnešní západní rétorikou o protiruských sankcích a zamysli se hňupe. Když na nějaké teritorium vyvíjíte určitý druh nátlaku opravdu způsobíte nevratné škody.

No jo nezačali jsme válčit a ono se pustilo do války s ISIL Rusko samo jako první. A hle další mocnosti se náhle jakože přidávají a to proto, že destabilizace už dávno nastala pitomo a blbe. A co kreténe? Je teď Rusko o mnoho mocnější? Vždyť se soustavně pošklebuješ jak mu padá hodnota bonu ty hovado zlomyslné!!!

Zeman chce edukovat vražděním a staví se Hitlerovi na jednu rovinu? Na to jsi přišel jak ty debile? 

Vlastně každý tvůj odstavec je totální jestli ne lež tak přinejmenším blbost. Za toto Ti prostě kryple být vynadáno někým jednou muselo.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS

2016-01-28 17:33:39

#72269: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS.... 

 Stav, že by se po Evropě pohybovaly statisíce lidé bez jakékoliv evidence, jste si přímo vymyslel. 

Mimochodem ve spojených státech je 12 mil. bez zelené karty, tedy možnosti legálního zaměstnání, přesto se Amerika nehroutí. 

Představa, že by v Evropě bylo možno vytvořit a cvičit i jen oddíl o 1000 lidech aniž byl prozrazen už záměr tak učinit, je věc naprosto absurdní s hustotou zalidnění Evropy a kulturností krajiny a jejím obhospodařováním. 

Jste ale správný komunisty, vytváříte pseudoproblémy, které pseudo-řešíte. 

Ano, Putin je daleko nebezpečnější, než IS, neboť je schopen při jeho idiocii rozpoutat světovou válku, jak předvedl anexí Krymu. Je taktéž nebezpečnější než IS neboť to byla KGB, která současné špičky teroristických organizací vyškolila a Putin byl aktivním členem KGB.