MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72281 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci"

2016-01-28 18:58

#72270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" MUS 

 

Mnoho migrantů zjevně evidováno zatím není a pokud, tak pod falešnou identitou.

Do Ameriky by jste obtížněji pašoval zbraně. Území je bezpečtnostně mnohonásobně lépe ošetřeno, než je tomu nyní v případě nijak nechráněné Evropy. Zkoušíte si ze mne stále dělat legraci?

Mnozí z nich jsou už dávno vycvičeni a čekají na správný okamžik a rozkaz.

V hrozbě něčeho, co se podobá holokaustu je zjevně nebezpečnější Islámský stát, ale onen stav holokaustu podobný nemusí být pravda řízen přímo z území obsazeném IS. Ten je pouze nástrojem. Ambice na rozšíření Islámu podobně jako tomu bylo dříve při šíření Imperializmu, ty tu pravda zjevně jsou. (Viz mapu ambicí rozšíření území IS vlastně až na hranici z Českem).

Putinova politika je vzdálená politice Hitlerově, který od samého začátku v Mein Kampfu deklaroval zájem získat nový životní prostor. V politice Kremlu nenaleznete nic, co by naznačovalo označovat jakýkoli národ jako národ méněcenný, Hitler to dělal dávno před tím právě v Mein Kampfu, než se dostal k moci, v případě Židů, černochů, slovanů...

Dokonce ani mnohokrát kritizované Stalinovy gulagy nebyli svojí podstatou ničím takovým, co by se podobalo průmyslovému vyhlazování, jako tomu bylo v Osvětimi.

Nakonec i sám Putin ve své kritice V.I.Lenina se nechal slyšet, že Sovětské Rusko nemělo zapotřebí vyvážet revoluci za hranice Sovětského Ruska, či později Svazu.

"Demokratické" mocnosti se ovšem se svojí snahou vyvést demokracii do celého světa nakonec ani moc netají. Koho lze tedy více podezřívat z nějakých imperiálních ambicí více?  Snad RF? To stěží!!!

Putin své odpůrce dnes skoro ani nenechá zavírat. Boris Němcov byl zavřený na pouhých 14 dní. Dekadentní disidentky dokonce amnestoval.

Je to Západ, kdo vytváří v otázce působení Ruska pseudoproblémy a hledá jakékoli záminky k neadekvátním protiruským sankcím.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatiz

2016-01-28 19:00:12

#72281: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman se podepsal pod "privatizaci" 

 Co si představujete pod "falešnou identitou"? Vy jste idiot? Kdo je autoritou, která migrantovi přiděluje identitu? Zločinný diktátor Asad? 

Copak jste banda naprostých idiotů?