MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#73538 Re: Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí....

2016-02-09 02:16

#73504: - Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí.... 

 Obávám se, že není možné to takto jednoduše odbýt, že takové věci se stávají. Zvláště se divím, že západoevropané důrazně neprotestují proti tomu, že vládní a Eu politika umožnila, takové masové vraždy vlastních občanů muslimskými imigranty a nepostavila se politikaření USA, které současný stav vyhovuje. To co se děje v posledních letech je zcela evidentní nárůst muslimského fundamentalismu, terorismu v Evropě, ztráta elementární soudnosti politiků a nebo jejich naprostá podlost. Evropa s prominutím řeší hovno, jinak by si chránila tak základní věc ...své hranice. To dokázali i neúspěšní totalitní komunisté... A běžte s řečmi o svobodném prostoru někam, je to pouze o chtění a nechtění ten svobodný prostor chránit. Středoevropané  ( většina) chtějí skutečnou demokracii a ne jen hru na ni a nenechají si znovu vnutit vazalství, ať přichází odkuďkoliv.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73540 Re: Re: Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí....

2016-02-09 10:16:17

#73538: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí.... 

 Nijak jsem to "neodbyl" můj text byl daleko delší nejen proto, že jsem předpokládal, že onu větu napadnete. 

Všeobecná deklarace lidských práv je základem a obsahuje nejen práva ale i povinnosti. 

Lidé v EU a USA se nebouří, protože si velm dobře uvědomují, že mohou kdykoliv vstoupit do děje, bez demonstrací, bez vytváření nepřátelství, je to jen na nich, demokracie a Všeobecná deklarace lidských práv jim k tomu dává dosattečný prostor. 

Je také zřejmé, že Evropská rada, rady ministrů, EP i EK věc řeší, není to tak, že by tyto struktury EU nejednaly a stejně tak o věci mluví národní státy.  To jsem také napsal. 

Zkušenost v Evropě je tristní i v tom, že jakákoliv totalita nic řešit nedokáže, dokáže jen vraždit, v tom jsou komunistické i nacistické totality nepřekonatelné a vraždí především vlastní obyvatele.