MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73579 Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-02-10 10:41

Miloše Zeman řekl, že privatizaci dělala Tošovského vláda. Nic takového není pravda a dokonce i kdyby to bylo tak, jak někteří jeho slova vykládají, tedy že privatizaci "připravovala" Tošovského vláda, nic a nikdo Zemanovi nemohl zabrátnít v tom, aby tuto zlodějinu nedokončil, tedy privatizaci nezrealizoval - na usnesení vlády dokonce nepotřebuje ani souhlas parlamentu. Tošovského vláda vládla od 2 ledna do 17.července 1998 a na rozdíl od Rusnokovy bandy komunistů měla důvěru Sněmovny, privatizaci Zeman podepsal v srpnu 1999!!!!!!!!, tedy rok potom, co Tošovský odešel. To je Zeman snad idiot, že neví co podepisuje? 

Doslova říká, "měl byste vědět, že Mosteckou uhelnou privatizovala vláda Josefa Tošovského", jak lze snadno dohledat ze záznamu diskuse prezidentských kandidátů. 

 

Miloš Zeman dále masivně porušoval zákon o volbách - zákon o volbě prezidenta republiky ve všech jeho třech limitách:

1. nelhat o sobě a explicitně o konkurentech, za lži se dokonce omluvil, neboť mu horizilo vyřazení z voleb

2. vše finacovat z volebního účtu - cca 3 mil. korun z jeho kamapně bylo zaplaceno plně mimo volební účet

3. volební účet musí existovat se započtením kampaně - řekl bych, že Zeman vedl daleko déle, než existoval volební účet a co více, není žřejmé, odkud se vzali zdroje na toto kampaň. 

Volební zákon, jeden z nejzákladnějších zákonů demokracie vždy porušují lidé s totalitním myšlením a tím zneužívají "benevolenci" demokracie. Typicky se touto cestou k moci dostávali nacisté a komunisté, proto je obtížné se rozhodnout, jestli člen KSČ Miloš Zeman je více komunistou nebo náckem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73612 Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-02-10 18:06:25

#73579: - Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.  

 Blbost, ať už Tošovského vláda připravovala či nepřipravovala cokoli, bylo to právě v době její vlády, kdy stát přišel o majoritní podíl v MUS. Myslím nikdo netvrdil tady nic o tom co Tošovského vláda připravovala nebo ne.

Bez ohledu na to jak moc silná slova o Miloši Zemanovi stále používáte, toto vše většinou jeho  voliči vzali v úvahu. Nakonec navzdory tomu, co o něm píšete, jsou všichni jeho voliči rádi, že to kníže Schwarzenberg nevyhrál. Protože každý kandidát a to i kdyby byl pan Zeman dvojnásobně horší lhář,než jak se snažíte tvrdit, bude vždy lepší, než agent trilaterární komise a návštěvník Bilderbergu, rovněž zpochybňovatel platnosti Benešových dekretů a na různých rovinách nejhorší trojský kůň cizích mocností v české politice, jenž v ní zároveň z grázlem Havlem humanitárním bombometčíkem, kdy vůbec figuroval.