MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73612 Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-02-10 18:06

#73579: - Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.  

 Blbost, ať už Tošovského vláda připravovala či nepřipravovala cokoli, bylo to právě v době její vlády, kdy stát přišel o majoritní podíl v MUS. Myslím nikdo netvrdil tady nic o tom co Tošovského vláda připravovala nebo ne.

Bez ohledu na to jak moc silná slova o Miloši Zemanovi stále používáte, toto vše většinou jeho  voliči vzali v úvahu. Nakonec navzdory tomu, co o něm píšete, jsou všichni jeho voliči rádi, že to kníže Schwarzenberg nevyhrál. Protože každý kandidát a to i kdyby byl pan Zeman dvojnásobně horší lhář,než jak se snažíte tvrdit, bude vždy lepší, než agent trilaterární komise a návštěvník Bilderbergu, rovněž zpochybňovatel platnosti Benešových dekretů a na různých rovinách nejhorší trojský kůň cizích mocností v české politice, jenž v ní zároveň z grázlem Havlem humanitárním bombometčíkem, kdy vůbec figuroval.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73619 Re: Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-02-10 19:44:57

#73612: - Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.  

 Obavam se, ze to pravda neni, navíc nic státu nebranilo většinu získat zpět, zeman ale dostal pokyn z Rusakova krást delat oligarchy.


Nepřihlášený uživatel

#80170 Re: Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-04-19 13:24:52

#73612: - Re: Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.  

 Zeman bude vždy jen lhářem, a nikdy v minulosti až po součastnost nemohl přispět k lepším zítřkům. A zase je to o tom, že šmejdům a zlodějům, spolutvurcům ničitelům tohoto státu Zeman a Klaus se přiživují uprchlické krizi, a přitom by to mělo stát před soudem ! ! ! To je jako ovce a příznivce hnusu, co chodí k volbám a podporují tuhle politickou garnituru, kde je vše propojené.