Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11

2016-02-26 14:19

Do je do nebe volající svinstvo.Co z těch našich vnoučat vyroste?Už ji nestačí šikanování učitelů,neúcta ke všem hodnotám?Kde tato společnost za těch pár let dospěla?Jen k západním lžím,vradění,krádeže našich rádoby politiků,překrucování 2 světové války.Co by na to řekli mí rodiče?Ani nechci pomyslet za co můj otec bojoval.Hnusná doba

Odpovědi

Smutné

#271 Re:

2016-02-28 16:03:31

#11: -  

 Taky se často zamýšlím nad tím,proč padlo pod vedením generála Svobody tolik mladých otců rodin,zač bojovali,aby dneska kdejaká pom ýlená káča deformovala mozečky našim vnoučatům?


Nepřihlášený uživatel

#1265 Re:

2016-03-12 10:57:25

#11: -  

  Ano souhlas! Rusové s Rudou armádou /z vojáků z pokořených národů v CCCR/, nás neosvobodily, ale "DOBILY aOBSADILY" na 40let !!! Přijeli z dobytého Berlína ožralí a vyš.ustaní , ..a u nás se chovali úplně stejně jako v Německu. Znásilňovali a rabovali...! Přijeli do mnoha míst a měst, které již byli sami svými občany osvobozeny, včetně Prahy /tu osvobodily Vlasovci/které potom rusáci postříleli..! Jsou dochované případy lidí, u nichž někteří ruští důstojníci byli ubytováni a oni sami říkali když se lidé radovali / Kdyby jste věděli co vás čeká, když jste se dostali do spárů Stalina, tak by jste se moc neradovali..!?/. Bolševik odjakživa jen lhal, kradl, útočil a obsazoval cizí území. Kde se upelešil,těžko se odtud dostával. U nás si vychoval plno bolševických gaunerů rozkrádající celých 40let stát a ničící celé lidské rody smýšlející jinak než oni..!!! Měly bychom pro tyto zkorumpované vlastizrádce, bolševiky - pro ně opět otevřít Jáchymov, aby si tam poctivě odpracovali co provedli našemu státu, celým rodinám a za vraždy pro ně nepohodlným osobám...! A ty Kotte půjdeš rubat uran přímo na předek krumpáčem,...a když nenarubeš denní normu,tak nedostaneš nažrat,...kreténe rudej!!! Snad tě ještě uzdravíme a dáš se zachránit......?!