Petice na podporu vedení školy SPŠ na Třebešíně

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re

2016-02-28 14:08

Hroší kůže hyen z vedení školy nezná mezí. Vychovávají zmetky a ještě je kryjí. Po tom, co provedli, ještě organizují petici. Určitě nahnali zaměstnance, aby ji podepsali.  Pro mě to jsou vrazi, co mají paní učitelku  na svědomí. Doufám, že si je orgány činné v trestním řízení podají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re

2016-02-28 18:38:35

#8: - Re 

 Člověk co označí někoho za vraha (když to vrah není) to musí mít v hlavě hodně rozházený. Pro mě jsou hyeny ti kdo vám ty lži do hlavy nasadily (média). A teorie o tom že někdo někomu dal nůž na krk, aby podepsal tuto skromnou petici na podporu vedení školy to už je šílenství. Učitelé na středních školách asi těžko někoho převychovájí ,at už k lepšímu nebo horšímu. To je povinnost rodičů vychovat si svoje dítě. Čekal jsem že tuto petici někdo negativně okomentuje, ale takovouhle hovadinu ,to jsem fakt nečekal. 

Think

#12 Re: Re

2016-02-28 21:32:01

#8: - Re 

Znáte podrobnosti? Ne. Chodíte na tuto školu? Ne. Znáte vedení? Ne. Čtete Blesk a podobně? Pravděpodobně ano. Protože nevíte moc o čem mluvíte. Problém dnešní společnosti - nikdo si neumí udělat vlastní názor na věc. Jen se na to podívejte. Přečteme si věc na internetu, v novinách nebo ji slyšíme večer na TV Nova a hned tomu všichni věří. To je dnešní způsob manipulace se společností a názory. Tato petice je spíše gesto od nás jako žáků, kdo ji podepíše, to je absolutně na každém. Přemýšlejte nejdříve vlastní hlavou, prosím, než opět něco napíšete.

JT

#14 Re: Re

2016-02-28 21:37:19

#8: - Re Neumíte číst - petici sepsali studenti, nikoliv zaměstnanci. A podepisují ji zase hlavně studenti, ale třeba i jejich rodiče.

A neumíte si představit, že jsou školy, kde si většina zaměstnanců i studentů svého vedení váží, protože má proč.

 Je mi Vás vlastně líto.