Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7347 Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat

2016-03-01 01:32

Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat

Sokujici kamerove zabery z Kyjeva, jak probihala ta jejich „demokraticka“ revoluce. Povstalci vtrhnou na statni zastupitelstvi a zacnou fackovat a pohlavkovat regionalniho prokuratora. To, co prave probiha v jeho kancelari pote, co povstalci prolomili ochranu budovy slozenou z policistu jednotek Berkut, je lync. Zaber odjinud, skupinka povstalcu kope do leziciho policisty na zemi. Opodal povstalec strili z ostrelovaci pusky do lidi. Policistum byly pred vyslanim do ulic odejmuty sluzebni zbrane, protoze Janukovyc rekl, ze nechce videt krveproliti, a tak policiste dostali jen stity a obusky, prestoze zapadni media rozjizdeji lzivou propagandu o ozbrojenych policistech. Banderovci rabuji a bijou etnicke Rusy. Ruske obyvatelstvo utika z domu a vola o pomoc Putina, boji se o zivot. Mladik hazi kamen po utikajicicm policistovi, zasahne ho do hlavy, ten pada na zem a nezveda se, je zrejme v bezvedomi. Dalsi policista je ale mrtev a kolegove ho odnasi.

Novy rezim v Kyjeve vyvesuje ve skolach a na uradech podobizny Stepana Bandery, valecneho zlocince, jehoz oddily jeste po valce terorizovaly Slovensko. Zatimco povstalci v Kyjeve si maskuji tvare, domobrana na Krymu si obliceje nezakryva, nemaji proc skryvat svoji identitu. Demonstranti na Krymu nemaji na demonstracich zadne hole, molotovy ani pusky, demonstruji s transparenty a vlajkami. V Kyjeve se demonstruje s bejzbolkama v rukach a s pistolema u hlavy statnich uredniku. Dalsi zaber ukazuje pochodnovy pruvod Banderovcu centrem Kyjeva podle vzoru velkolepych nacistickych pruvodu nocnimi ulicemi v Nemecku ve 30. letech minuleho stoleti. Na jinem zaberu povstalci vyvlekaji z autobusu cestujici na lince z Krymu do Kyjeva, nuti je skandovat ponizujici hesla a potom je nuti chodit v podrepu jako kachny, a koho zacnou bolet zada a postavi se nebo se zastavi na miste, toho prasti tyci po hlave nebo pres zada. V jinem pripade zase na checkpointu povstalci vyvlecou z autobusu ven cestujici a svedkyne se od ridice se dozvi, ze sedm zajatych cestujicich uz povstalci zabili…

Za zvysenou pozornost stoji usek videa v case 13:33… skandovani Allahu Akbar pod ukrajinskymi vlajkami… a temto lidem posilame 50 milionu korun?

DULEŽITÉ VICE-Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat

DULEŽITÉ VICE-Americké století – Věk teroru. Videa

DULEŽITÉ VICE-Pražská neziskovka pornoherce Jandy žalovala na Aeronet u „eurofízlů“ kvůli zprávě, kterou ovšem posvětil Berlín a psal o ní i Washington Post. Ivan Gabal vidí Rusa v každém člověku s jiným názorem!

Odpovědi

nový světový řád se blíží

#7348 evropská unie je horši než 3 říše a konglomerat negru

2016-03-01 07:06:54

pokud nevystoupime z evropske unie tak nas ovladnou muslimové a usa 

 v roce 2014 uprchlo do ruska přes 800 tisíc lidí   z toho 130 tisíc ukrajincu  pokud naše vlada bude podporovat imigraci a usa tak si zažadam o azyl v rusku už v tomhle roce odsouhlasil sobotka 120 tisíc imigrantu a jejich rodiny maji mnoho děti takže v roce 2017 budou v česku 500 tisíc až 1 milion imigrantu takže pokud to pujde takhle dal tak z nas budou bud otroci pod vladou usa nebo nas pozabijou muslimové  v česke republice stači 800 dobře vyškolenich teroristu aby tady vytvořily chaos a až se to stane tak se tady usadi armada nato a jak se řika kam vejde noha americkeho vojaka tak nikdy neodejde takže budeme pod vladou usa a nového světového řádu  už nemame moc času mame asi tak 2 měsice než začnou imigranti chodit přes naše hranice rakousko už pomalu zavira hranice to same v německu jen ty naše zustanou pořad otevřene mužeme poděkovat bohoušovi a naši vladě už brzi bude vaš soused muslim ktery vam bude řikat co mate dělat a bohužel pro českou republiku jsme narod s 60 procent ateistu takže nas budou muslimové zabijet každej imigrant je navic ekonomickej jdou za socialnimy davky naše socialni davky jsou male takže to pomuže k radikalizaci muslimu a budeme muset bojovat v našich ulicich o život