Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7376 Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci ČR

2016-03-02 19:19

Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci ČESKÝCH

Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci ČESKÝCH občanů. Chápu politiky, že jsou tak pobouřeni? Je možné, že mají černé svědomí?? A obávají se, že se Češi opravdu vzbouří proti jejich mocenské aroganci???
Z mého úhlu pohledu Ti lidé s šibenicemi nevyzývali k násilí. Jen vyjádřili svou nespokojenost s aktuálním stavem v Evropě a naší vlasti. Jsem si jist, že obrovské procento našich spoluobčanů je rozezleno. A věřím, že někteří z našich spoluobčanů přeje vlastizrádcům šibenici. Kdo je tím opravdovým zrádcem naší vlasti? Bůh suď !!!

VICE-Daně, Politici a Šibenice.za Vlastizradu k zemi vlasti

Odpovědi

mam rad opice neponižujte opice

#7378 muslimové jsou hloupější než opice v zoo

2016-03-02 20:01:17

muslimové jsou hloupější než opice v zoo 

 když muslimové vlezou na auto tak ho rosflakaji. když opice vlezou na auto tak si auto asahaji protože jsou zvědave.                  když muslimové šiři pedofilii tak to znamena že maji mikro penis. když opice ukaže svuj penis je to mezi zviřaty znamka dominance. když muslimové si nechaji narust plnovous je to znamka chudoby. když opice dava ruce někomu do hlavy tak ho češe a zbavuje vši. když muslim mlati hlavou o zem je to dement. když opice ma hlavu na zemi tak si dava banan. muslimové sve ženy zahaluji protože se za ně stydi jak je oškliva. opice se nikdy nestydi a jdou na sex kdikoly. když muslim da někomu pěsti skonči to bytkou. když opice da někomu pěsti tak vas bude hlava bolet celej den a pokud to bude orangutan tak jste na cestě do nemocnice.když se muslim přibliži k nějake ženě uteče protože dostane strach ze znasilněni. když se opice přibliži k ženě a usmějese žena pujde k opici bliž a bude si ji chtit pohladit jak je ta opice krasna a rostomila.


Nepřihlášený uživatel

#7380 Re: Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci

2016-03-02 20:19:42