MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#77295

2016-03-26 15:17

Muslimsko- chorvatské tlupy začaly zabíjení, a v Haagu za to teď odsuzují Srby. Profesor Doleček rozebral podivný rozsudek nad Karadžičem

26. 3. 2016 14:57

Lékař česko-srbského původu profesor Rajko Doleček se pro ParlamentníListy.cz vyjádřil k odsouzení vůdce bosenských Srbů v průběhu občanské války v Jugoslávii Radovana Karadžiče. V minulých dnech byl nad Karadžičem vynesen rozsudek – 40 let vězení.

„Mezinárodní trestní tribunál v Haagu pro válečné zločiny v někdejší Jugoslávii (ICTY), dostal na Západu brzy po svém vzniku (1993), pro řadu svých  závažných prohřešků, nelichotivou přezdívku ‚klokaní soud‘," poznamenává úvodem k soudnímu tribunálu, jenž vynesl rozsudek nad Karadžičem, Doleček. Klokaní soud je dle něj takový soud, který je charakterizovaný nezodpovědnými a neoprávněnými postupy.

Následně uvedl, že Karadžiče zná osobně. Zná i generála Ratko Mladiče a bývalého prezidenta Republiky Srbská Krajina Gorana Hadžiče. „Bylo to zvláštní setkání s třemi muži, kteří doslova zachránili srbský lid před novou, ale skutečnou, genocidou, v Bosně a Hercegovině a v Chorvatsku, kterou Srbové prodělali v minulosti už za války 1941-45 od chorvatských ustašovců a části bosensko-hercegovských muslimů v tehdejším tzv. Nezávislém státě  Chorvatsko. Jednalo se tehdy o mnoho set tisíc povražděných a oloupených  Srbů,“ uvedl k setkání v dubnu 2014 Doleček.

Doleček si dodnes pamatuje také Karadžičova slova ze září 1996. V té době si dle něj Západ počínal doslova trestuhodně, kdy veškerou vinu svaloval pouze na srbskou stranu. „Je neuvěřitelné, jak nás západní média vylíčila v absolutně jednostranných, tendenčních zprávách,“ řekl prý tehdy Karadžič. Doleček následně uvádí, že to vlastní zabíjení 1. března 1992 začala muslimsko-chorvatská tlupa. Karadžič prý tehdy velmi pomohl uklidnit situaci.

CELÝ TEXT PROFESORA DOLEČKA ZDE

„Prosím tě, přečti si znova moji proklamaci muslimům v Bosně v roce 1992, kdy jsem jim připomínal, že jsme přece bratři stejné krve, že se nesmíme nechat kvůli tomu, že jsme jiné víry, mezinárodním ZLEM vmanévrovat do války proti sobě…“ řekl mu prý také tehdy Karadžič. Rozsudek, který minulý týden vynesl haagský tribunál, jej však obviňuje mimo jiné ze šíření nenávisti k bosenským muslimům a bosenským Chorvatům.

„Jedna věc tam v rozsudku (jak jsem ho slyšel rozhlasem) jaksi nesedí. Při sdělení údajů o údajně 8 000 povražděných mužích a chlapcích, muslimech Bosňanech kolem Srebrenici v červenci 1995, kteří byli údajně zavražděni, popraveni, zřejmě z ‚velitelské viny‘ prezidenta dr. Karadžiće, to hrozné číslo je ale svým způsobem zcela sporné. Řada těch mrtvých totiž padla jako ozbrojení příslušníci 28. muslimské divize ze Srebrenici, kteří se nevzdali, v těch dnech v bojích stále ještě trvající občansko-etnicko-náboženské války, když se probíjeli ze Srebrenici těch 60-65 km do Tuzly. A o mrtvých v bojích se v souvislosti s těmi údaji o 8 000 vůbec nikdo nezmiňuje, jako by v bojích nikdo nezahynul,“ poznamenal dále Doleček.

Mezinárodní soudní tribunál podle něj chce trestat pouze jednu stranu, srbskou. „Jako by stejný nebo podobný zločin bosenského (muslimského) nebo chorvatského vojska, nebo kosovsko-albánských teroristů nebyl trestuhodným. A přitom bosenské velení nešetří velikými čísly a ICTY je v tom podporuje, i kvůli tomu, aby se mohlo mluvit o genocidě, vymýšlí se různé teorie, například i to jak jsem slyšel, že vdovy po padlých muslimech nemohou (nesmí?) mít už děti, tím že vzniká genocida (!?),“ uzavřel Doleček

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#77298 Re: To je děsivé, jak se tu tituluje....

2016-03-26 15:37:33

#77295: -  

 StBák Krejčí je také "profesor", komunistka Švihlíková se dokonce tutuluje "docentkou" přitom jak Krejčí tak i Švihlíková se zpronevěřují základní vlastnosti, kterou by měl mít člověk s titulem a to pravdivě informovat. Tito dva ale ve svých článcích a dílech záměrně lžou, články Švihlíkové jsou okatě pro ruské, o StBákovi Krejčím nemá ani smysl mluvit. 

Není onen "profesor" Doleček ze stejné líhně? Jo on to napsal soudruh Rajko Doleček :-), tak to se to hned vyjasnilo, to je opravdu stejná pakáž jako StBák Krejčí a šílená komunistika Švihlíková, která má navíc i jméno nomen omen :-).