Nechceme Horáčka za prezidenta.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19 Re:

2016-04-29 19:14

#14: -  

 Souhlasím s Vámi.

Sluníčkáři, kteří se nám snaží vnucovat svoje představy a nutit nás k solidaritě s ekonomickými migranty, kteří předvedli tolik nevychovanosti, arogance a netolerance vůči nám něvěřícím, že nikdo normální a soudný nemůže islám obhajovat. Pro mně je důležité, aby člověk na Hradě byl striktně proti islámu, jakožto netolerantní a nenávistné politické ideologii, která se vždy rozšiřovala zabíjením a útlakem a která hlásá nenávist k něvěřícím a ženám. Odmítám se podřídit těmto migrantům, kteří NEUTÍKAJÍ před válkou - řeči elit, médií můj názor nezmění. A věřím, že většině spoluobčanů taktéž ne.

Pan Horáček se sám, bohužel, zařadil mezi "elitu", "intelektuály", kteří se snaží přímo nebo nepřímo zničit naši zemi. Tak to vidím já. Jeho názory ovšem mohou být pouze znakem těžké neinformovanosti, ale pro mne vhodný není.

Pokud by pan prezident Zeman nekandidoval, dobrým nástupcem by mohl být pan docent Petr Robejšek /politolog/, který odmítá islamizaci naší země a je proti politice A. Merkel.

Marek Balvín

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re:

2016-05-01 15:49:49

#19: - Re:  

 V případě,že by náš pan president Zeman znova nekandidoval na presidenta,pak souhlasím,že dobrým nástupcem by byl pan docent Petr Robejšek...

Milan

#80 Re: Re:

2016-05-02 14:04:56

#19: - Re:  

 Ano. Osobně nechápu lidi, co se po tom všem, co se v Evropě stalo za posledních pár let (hned několik teroristických útoků ve Francii, další v Belgii, tisíce evropských muslimů v řadách IS, osahávání a násilnosti na ženách po celé západní Evropě, hnutí za uzákonění šarii, radikalizace imámů v evropských mšitách či distribuce radikálních materiálů v pražské islámské nadaci apod.), ještě mohou islámu a imigrantů zastávat. Ti lidi to v hlavě nemohou mít v pořádku. Buď jsou tak zoufale naivní a zblblí intenzivní prouprchlickou propagandou, financovanou především ze Saúdské Arábie, nebo jsou to opravdu zamindrákovaní ubožáci, kterým dělá dobře, že mohou jakkoliv škodit naší nenáviděné zemi. Ale spíš to druhé, protože není možné nevidět TOHLE, TOHLE či TOHLE.


Nepřihlášený uživatel

#108 Re: Re:

2016-05-07 06:51:20

#19: - Re:  

 Nesnáším když debilové od půllitrů kecají o večech o kterých neví vůbec nic. Jako jsi to právě udělal s Islámem.