Petice na podporu paní JUDr. Kláry Samkové.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#173

2016-05-27 21:20

Je vidět,že toto co se děje je řízená invaze na likvidaci Evropy,a že nejde o žádnou pomoc potřebným lidem.Takto se nechovají ti kteří mají být za pomoc vděční,ale naopak nám chtějí diktovat jak se my máme chovat.Kdyby takových politiků v naši zemi bylo víc,či převážná většina,nemuselo by to do takových konců dojít.
Pokud se proti tomu nevzepřeme,budeme umlčeni navždy.
Stydím se za 89.rok,kdy jsem jako mnozí věřila,že změny budou ku prospěchu všech slušných lidí,ani v nejhorším snu bych něco takového nečekala.Děkuji paní JUDr.Kláře Samkové!!! Nesmíme dopustit její likvidaci!!!!

Odpovědi

Anežka Lídlová

#178 Re:

2016-05-27 22:44:57

#173: -  

nemáte se za co stydět, my jsme také tleskali panu Havlovi, cinkali klíčema a mrzli na náměstích, nejsme jasnovidci, abychom věděli , že budeme podvedeni, oklamáni, okradeni a následně pod pláštíkem humanity a solidarity jak nám to neustále cpou, zotročeni k jejich obrazu, je mi líto našich dětí co budou muset snášet, dnes už se můžeme plně ztotožnit s názorem "zlatý komunisti" (si nedovolili za 40 let zakázat kouření) i když jsem ho ještě před 2 roky odmítala, užijte si ve zdraví poslední svobodné léto, jelikož v této zemi soboda končí....