Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU

Quoted post

martin473

#7 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 21:54

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Co takhle vzít si zpátky ty dotace co stát nacpal bankovnímu sektoru, ačkoliv byly banky dávno v soukromých rukou v  zahraničí. Co tak postavit nazpátek armádu, kterou zde Havlisti zničili a pomocí Promopro, Kalouskových padáků a v neposlední řadě Pandurů a výměnou letadel Su za vrtulníky z Polska z ní udělaly paskvil pro ostudu. Co tak znárodnit opět prameny vody a vykopat zahraniční firmy, které z republiky berou zisk, ale do rekonstrukcí kanalizací a přípojek  neinvestují ani korunu natož Euro.

Nakonec pokud si Německo myslí, že pro ně není problém přijmout rok co rok milión migrantů, pro nás to problém je a za sebe  mohu napsat jděte s Unií a Globalizací do hajzlu. A to vrácení přerozdělených peněz by mne tak nestrašilo, zvlášť, pokud by Unie vrátila to co jsme tam za  dobu členství sami vložili.

Odpovědi

Dan Mach

#8 Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 22:09:33

#7: martin473 - Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Já zapomněl, že tady na www.petice24.cz vládne zemanova lůza. Bankovní sektor podporovala Klausova, potažmo Zemanova vláda, nikoli Evropská unie. Prameny vody opět zdaňuje česká vláda. Co to má společného s vystoupením z Evropské unie? Proč tady melete nesmysly. Stejně tak pokud někdo přijímá utečence, jsou to západní státy a přijímají je za SVÉ peníze. My bychom byli schopni utečence přijmout také, jen kdyby xenofobní úsviťáci a konvičky tady vytvořili hysterickou fašizující atmosféru.

Já se ptám, jestli pokud vystoupíme z Evropské unie, tak jestli jsme ochotni vrátit evropské dotace, které jsme utratili za hotely, golfová hřiště, plavecké bazény nebo čapí hnízda. Zkuste se zamyslet, jestli vám to nedělá problém. Ale jestli jste automatický podepisovač, tak prostě nemyslete. Je to marný, je to marný, je to marný ...