Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI

#9878 Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI

2016-06-09 17:17

Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, jsou naprosto neudržitelné, píše Focus s odkazem na názor expertů.

Podobný názor měli mnozí západní žurnalisté a politici, včetně amerického senátora Johna McCaina a komisaře EU Johannese Hahna. Podle jedné z verzí Moskva přesměrovává „své" migranty ze Střední Asie do Skandinávie, podle jiné — úmyslně generuje proud běženců ze Severního Kavkazu do EU.

Více: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, jsou naprosto neudržitelné,

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9887 Re: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU

2016-06-10 07:03:20

#9878: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI - Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI 

 Američany podporovaný útok kurdsko-arabských Syrských demokratických sil (SDF) na město Manbidž ovládané Islámským státem může způsobit humanitární katastrofu. Podle Úřadu OSN pro koordinace humanitárních záležitostí (OCHA) může vyhnat skoro čtvrt miliónu lidí.

OCHA v pondělí uvedl, že operace už vyhnala z domovů 20 000 lidí. Může k nim ale přibýt dalších 216 000. Varoval, že vyhnaní mohou čelit překážkám, když se pokusí opustit území ovládané Islámským státem, a že budou zoufale potřebovat přístřeší, pitnou vodu, jídlo a zdravotní péči.