Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

#9882 Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

2016-06-09 18:24

A je to tady! Evropský soud rozhodl, že zadržování nelegálních migrantů v detenčních centrech je v rozporu s Lisabonem. Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!


Soudní dvůr Evropské unie v Lucemburku v precedenční kauze zadržené uprchlice z Ghany rozhodl, že detence uprchlíků zadržených při anebo po nelegálním překročení vnitrozemských hranic zemí EU je nezákonná a v rozporu se směrnicí EU, která se týká navracení uprchlíků [1]. Tato směrnice tzv. návratové politiky vychází z charty lidských práv zakotvených v Lisabonské smlouvě. Podle ní nesmí být perzekuován nebo vězněn ten, kdo chce žít v jiné zemi, než ve které se narodil. Právo na migraci je totiž v chartě ukotveno jako právo regulované, kdy EU přijímá uprchlíky na základě konsenzu. Ovšem nesmí uprchlíky trestat za to, že jsou uprchlíci. A detence uprchlíků je trestem, protože dochází k zabránění volného pohybu běžence. Toto průlomové rozhodnutí lucemburského evropského dvora tak doslova hodilo granát do celé debaty, co s uprchlíky.


VICE-A je to tady! Evropský soud rozhodl, že zadržování nelegálních migrantů v detenčních centrech je v rozporu s Lisabonem. Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9897 Re: Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

2016-06-10 14:21:04

#9882: Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala! - Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala! 

Vidíte taky tu neuvěřitelnou posloupnost? Nejdřív směrnice na regulaci legálně držených střelných zbraní (odzbrojení obyvatel) a nyní směrnice, že migranti nesmějí být zatýkáni. Co bude dál? Směrnice, že každý imigrant nemusí dělat zbroják, aby mohl být držitel střelné zbraně? Aby se ta genocida Evropanů rozjela konečně naplno? Všechno je to součástí jednoho dopředu připravenýho velkýho plánu hoši, nedělám si iluze ;) Pokud to našinci schválí, jakože asi jo, abysme nemuseli platit sankce, no tak logicky začne vzrůstat černý trh se zbraněmi a každý se podle toho zařídí sám! Pokud zavčas nevystoupíme z Unie - tak jsme v hajzlu a na cestě do pekla!