Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9918 Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-12 21:32

Američan s afghánskými kořeny Omar Mateen, který po zuby ozbrojen vtrhl do gay klubu na Floridě a začal do přítomných bezhlavě střílet, pozabíjel nejméně padesát lidí a na 53 dalších zranil.  

Miláčci pravdláskařů se perou mezi sebou. Toť pořádná prekérka, na čí stranu se havloidi přidají, na stranu islámu nebo gayů? Nebo jim konečně dojde, co je islám zač a jak se v islámských zemích zachází s homosexuály?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9930 Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-13 20:17:31

#9918: - Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

 Gayové- vítači muslimů, sluníčkáři. Okusili vlastní ovoce !! Jestli mají útočit muslimové v EU,tak at začnou u těch, kteří si je tady zvali !!! Sobotko, táhneš naši zem ke dnu !! Volím jednoznačně SPD, které je podle průzkumů daleko za 10 procenty. Jen ČT a podobní zkreslují a lžou, jak je to z průzkumy !!


Nepřihlášený uživatel

#9990 Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-19 20:28:28

#9918: - Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

 Aniž bych chtěl srážet tragédii, která se stala, jednoduše konstatuji, že homosexualita je prostě a jednoduše deviace, přestože se to "nesmí" takto nazývat. To, že je homosexuální chování považováno za normální, nebylo lékařské, ale korektně-politické rozhodnutí. Není nic normálního na tom, když muž muži zasouvá úd do řitního otvoru, říkejte se co chcete, je to hodně divné, je to proti principu, který příroda stvořila.


Nepřihlášený uživatel

#10179 Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-07-03 10:36:42

#9918: - Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

 Tady je vidět naprostá nelogičnost sluníčkové ideologie. Mezi sluníčkáři jsou samí homosexuálové, feministky, anarchisté, feťáci, squoteři a jiné skupiny společnosti, které jsou v islámských zemích tvrdě perzekuované a pokud by nad Evropou skutečně zavlála vlajka islámu, tak by tito byli první, koho by se zbavili. Kdyby tihle vítači totalitní ideologie neměli v hlavě nas*áno a vymyté mozky multikulti propagandou a nadměrnou konzumací drog, islám by spíše potlačovali, ale co chce člověk po takové verbeži.