Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9926

2016-06-13 12:11

Potvrzuji svůj podpis této petice o vystoupení z Evropské unie.Volšičková Eva

Nepřihlášený uživatel

#9927

2016-06-13 13:02

Když Česko vstupovalo do EU, byly úplně rozdílné podmínky jako dnes. Kdyby podobné referendum proběhlo dnes, byl by výsledke zcela odlišný. Navíc tehdy byl výsledek referenda do značné míry zkreslený intenzivní prounijní popagandou. Dnes lidi vystřízlivěli z eurohujerství a mají už všemožných příkazů, zákazů, restrikcí, kvót, nesmyslné legisltivy, ukrajování národní suverenity a sebevražednými tendencemi unie plné zuby!


Nepřihlášený uživatel

#9928

2016-06-13 13:07

EU nikdy nepřinesla pro ČR nic dobrého - spíše naopak (nejvyšší povolený příkon vysavače, zákaz používání žárovek a jejich náhrada tzv. úsporkami...............a další nesmysly).

FAKE Videokazeta údajně ukazuje Usáma bin Ládin přizná ke 9/11

#9929 FAKE Videokazeta údajně ukazuje Usáma bin Ládin přizná ke 9/11

2016-06-13 13:38

Videokazeta údajně ukazuje Usáma bin Ládin přizná ke 9/11 útoky byla zveřejněna dne 13. prosince 2001 :

"Pro ty, kteří vidí tu pásku, bude si uvědomují, že je nejen on vinným z vraždy neuvěřitelné, že nemá svědomí a duši, že zastupuje nejhorší civilizace," řekl prezident George W. Bush .

Americký senátor Ron Wyden , který také viděl pásku, říká, že doufá, že bude odstranit podezření v zemích, jako je Pákistán, že útoky z 11. září byly izraelské spiknutí zaměřené na kreslení USA do války s islámskými zeměmi.

[ BBC zprávy ]

VICE-FAKE 2001 BIN LADIN VIDEOKAZETA


Nepřihlášený uživatel

#9930 Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-13 20:17

#9918: - Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

 Gayové- vítači muslimů, sluníčkáři. Okusili vlastní ovoce !! Jestli mají útočit muslimové v EU,tak at začnou u těch, kteří si je tady zvali !!! Sobotko, táhneš naši zem ke dnu !! Volím jednoznačně SPD, které je podle průzkumů daleko za 10 procenty. Jen ČT a podobní zkreslují a lžou, jak je to z průzkumy !!


Nepřihlášený uživatel

#9931

2016-06-13 20:26

obdivuju asiaty narozdil od bělochu nepodporujou multikulturalismus a stojijou si za svou kulturou a tradici

 evropa bude islamizovana a v usa budou myt za par let většinu černoši asiate budou vladnout světu jako nejvyspělejši rasa na světě zatim co běloši budou vymirat v naboženskych čistkach muslimu v evropě a občanskych valek v usa mezi černochy a bělochy pokud to takhle pujde dal požadam o azyl bud v čině nebo v japonsku nehodlam žit jako bilej otrok pro negry a už vubec ne pod islámem a právem šaría 

Ten co netančí s bruselskými vlky

#9932 Re:

2016-06-13 20:27

#9928: -  

 EU by měla brát jen imigranty s příkonem do 1600 wattů, maximální spotřebou 5 litrů vody a pouze ty rovné, ne příliš zahnuté, také by měla dodržet alespoň 40% zastoupení žen a 4% zastoupení LGBT, aby nešlo o pohlavní a genderovou nerovnost, ale pozor, slovo imigrant je zakázané jako pomazánkové máslo, tvarůžky nebo tuzemský rum, smí se říkat pouze "osoba do EU přicestovalá" V tom aby se Jourové prase vyznalo.


Nepřihlášený uživatel

#9933

2016-06-14 04:38

už je těch omezení moc

Nepřihlášený uživatel

#9934 Re:

2016-06-14 07:06

#9933: -  

 Jediné vítané omezení je omezení pravomocí bruselských byrokratů.


Nepřihlášený uživatel

#9935 Re: Re:

2016-06-14 07:10

#9932: Ten co netančí s bruselskými vlky - Re:  

 A kopírovat poměrné zastoupení všech světových náboženství, aby nedocházelo k diskriminaci jednotlivých vyznání ve prospěch druhých, takže povinně 25 % křesťanů, 20 % muslimů, 20 % ateistů, 15 % hinduistů, 5 % buddhistů, zbytek židů a lokálních pohanských náboženství.


Nepřihlášený uživatel

#9936 Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-14 20:28

#9924: - Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Na mým sankčním seznamu je zase ČT. Haška bych si měl pozvat na kobereček, proč dává těm sviním propagandistickejm rozhovory


Nepřihlášený uživatel

#9937 Další teroristický útok ve Francii

2016-06-15 14:25

Ve městě Magnanville nedaleko Paříže zabil 25letý Larossi Abballa několika ranami nožem policistu. Následně se zabarikádoval v jeho domě, kde zavraždil i jeho partnerku. Jejich tříleté dítě přežilo. Policie útočníka zabila. Muž se hlásil k Islámskému státu a podle agentury Amak napojené na radikály opravdu byl jeho bojovníkem. Paříž útok považuje za teroristický čin. Abballa byl už dříve za radikální postoje odsouzen. Další selhání multikultury. Frantíci dobře vděli, že jde o potenciálního teroristu, ale báli se, aby nebyli nějakým islámofilním chytrákem z neziskovky nařčeni z rasismu, tak ho nechali běhat po svobodě. Západní Evropa, kolébka politicky korektních dementů. Opravdu chceme jít v jejich šlépějích?


Nepřihlášený uživatel

#9938

2016-06-15 15:39

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#9939

2016-06-15 15:46

My všichni ze stanice ZOO: Šlachta, Bradáčová, Ištvan, Janeček, Fendrych, Kundra a parta z Kavčích hor. Řízené úniky nejen o bankovních účtech alternativy!


Kauza rezignace Roberta Šlachty z pozice šéfa elitního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) otřásá několik posledních dnů českou politickou scénou. Rozhodnutí policejního prezidenta a ministra vnitra Chovance provést reorganizaci dvou elitních policejních útvarů doslova odpálilo bombu uvnitř vládní koalice, ale nejen tam. Obrovská detonace se ozvala i na Tržní ulici v Praze, kde sídlí americké velvyslanectví. A bomby vybuchovaly i v Olomouci na státním zastupitelství, v Praze v Bakalově vydavatelství Economia a také v Nadačním fondu proti korupci Karla Janečka. V obrovské změti postav a souvislostí je naprosto nemožné pro laika se v celé kauze orientovat, takže si uděláme malý exkurz do zákulisí celé kauzy. Zároveň jsme se už konečně dozvěděli, kdo poskytl panu Kundrovi z Respektu informace o našem starém bankovním účtu. O kauze jsme psali zde.


VICE-My všichni ze stanice ZOO: Šlachta, Bradáčová, Ištvan, Janeček, Fendrych, Kundra a parta z Kavčích hor. Řízené úniky nejen o bankovních účtech alternativy!

O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

#9940 O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby

2016-06-15 15:49

Ruský zdroj: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby, mohla by být v zahraničí vystavena nebezpečí nebo riziku únosu. Oslabování kurzu české koruny řídí Německo!

Turci sledují pohyb a kontakty Kláry Samkové

Z dokumentu není bohužel možné identifikovat přesné časové období (dostupná data v dokumentu jsou u jiných osob, v části o Samkové nikoliv), ani míru potenciálního rizika, jaké může sběr informací a sledování Kláry Samkové pro ní představovat. Nelze ani určit, jestli poslední ostré výroky na adresu tureckého velvyslance v ČR jsou již reflektovány v zájmu turecké MIT o její osobu (zřejmě ne, ale nelze to zaručit), anebo jestli jde o záznamy z dřívější doby. O činnost Kláry Samkové se zajímají buňky saláfistického džihádu ve Velké Británii. Uznávaný britský server Breitbart uveřejnil o Samkové její aktivistický profil, na což reagovaly britské islamistické weby tím, že sdílely článek o ní se servery napojenými na Islámský stát. O projevu Kláry Samkové jsme už dříve psali zde. Zájem turecké MIT však považujeme v redakci za mnohem nebezpečnější. Turecká MIT používá stejnou politiku ve vztahu k nepřátelským osobám státu jako používá Izrael a zcela pravidelně lidi unáší, nejčastěji ze třetích zemí. Máme proto obavy, že dokument, který jsme obdrželi z našeho ruského zdroje, nám byl poskytnut a zpřístupněn účelově, abychom takto skrze mediální působnost našeho serveru tímto varovali paní Samkovou, zejména při cestách do zahraničí.

VICE-Ruský zdroj: O Kláru Samkovou se zajímají turecké bezpečnostní služby, mohla by být v zahraničí vystavena nebezpečí nebo riziku únosu. Oslabování kurzu české koruny řídí Německo!

Když duše Věry Čáslavské ztrácí klid z nečistého svědomí, aneb za vším hledej Havla!

#9941 Když duše Věry Čáslavské ztrácí klid z nečistého svědomí, aneb za vším hledej Havla!

2016-06-15 16:05

Když duše Věry Čáslavské ztrácí klid z nečistého svědomí, aneb za vším hledej Havla!

Nejsem zřejmě jediný, kdo obdržel nevyžádaný email s tématem, který opravdu zaujme. Pojednává o případu člověka, který vlastní rukou zabil svého otce [1]. Ano, jde o otcovraha Martina Odložila, jinak také syna Věry Čáslavské, manželky Josefa Odložila. (Pozn. redakce – Václav Havel mu v roce 1997 udělil milost). O tom, kdo je kdo, snad není nutné  ze široka rozepisovat, jen snad tolik, že V. Čáslavská je několika násobná olympijská vítězka, mistryně světa v moderní gymnastice, Josef Odložil stříbrný medailista z OH v Tokiu atd. Jde nejen o osobní a rodinný případ, ale také o případ s politickým pozadím. Tím pozadím je sám Václav Havel navzdory tomu, že kdysi velkohubě  prohlásil, že „Mravní klima v naší zemi se musí změnit. Nikdo si nesmí myslet, že svoboda a demokracie dávají komukoliv právo ohrožovat svobodu a životy druhých!“ Že to byl právě on, který svá slova zašlapal hluboko do země nepřekvapuje, vzletných a silných slov vypustil celou řadu, ze kterých však jen zlomek splnil.

VICE-Když duše Věry Čáslavské ztrácí klid z nečistého svědomí, aneb za vším hledej Havla!

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#9942

2016-06-15 16:06

Mezi 28 členy Evropské unie nemají žádný ekonomický smysl

Nejzřetelnějším problémem je Evropská unie, která nemá absolutně žádný ekonomický smysl. Zpočátku, na začátku 50. let, tam byla malá skupina není příliš různé národy rozhodl se integrovat své ekonomiky.Jednalo se o tak - s názvem Six interiér (Vnitřní šest), který založil Evropského společenství (ES):

  • Belgie

  • Francie

  • Západní Německo

  • Itálie

  • Lucembursko

  • Nizozemsko

Dohromady tyto země tvořil co by mohlo být zhruba nazýván "většina ze západní Evropy." Přes všechny své nedostatky, tyto smlouvy skutečně odráží skutečnost, že země zapojené do nich mají mnoho společného a jejich národy chtěli , aby spojily své síly.

Po roce 1960, dějiny evropské integrace a expanze se stala velmi komplikované, a když to klikatá pokročila s pravidelnými neúspěchy, nakonec tento proces skončil růst nekontrolovaně jako zhoubný nádor.V současné době Evropská unie zahrnuje 28 (!) Členských států, včetně všeho, co se kdysi říkalo Europe "centrální" a "Východ". Dokonce i ex-sovětské pobaltské republiky jsou nyní součástí tohoto nového svazku.Problém je v tom, že i když taková expanze byla atraktivní pro evropské elity z ideologických důvodů, jako je enormní expanze nedává ekonomický smysl vůbec.Co mají společného Švédsku, Německu, Lotyšsku, Řecku a Bulharsku? Velmi málo, samozřejmě. Nyní trhliny jsou jasně objevuje. Řecká krize a hrozba "Grexit" (Řecko + exit = řeckého odchodu z eura systému) mají potenciál pro řetězovou reakci zahrnující ostatní země nazývané "PIGS" (Portugalsko, Itálie, Řecko, Španělsko ).Dokonce i Francie je ohrožena důsledky této krize. Evropská měna - euro - je "Peníze bez poslání": má podpořit německou ekonomiku či řecky? Nikdo neví, alespoň oficiálně.Ve skutečnosti, samozřejmě, každý chápe, že Frau Merkel běží show. Rychlá a snadná řešení, což je to, co Euroburócratas nabízejí pouze získat čas, ale oni nenabízejí žádné řešení k tomu, co je zjevně systémový problém. Zcela umělá povaha Evropské unie 28 členů Jak je logickým řešením, odstoupit od bláznivé sen o Evropské unii složené z 28 členů, je docela jako politicky nepřijatelné, že i když každý bude projednán problém.

VICE-INVAZE O PŘISTĚHOVALCÍCH V EVROPĚ


Nepřihlášený uživatel

#9943

2016-06-15 16:06

Evropská unie je pouze kolonie USA schopny bránit své zájmy

Evropské unie se řídí třídou lidí, kteří prodal ven , aby do Spojených států.

Nejlepším příkladem tohoto neutěšeném stavu věcí je Libye debakl, která nás viděla Francie a zcela zničili nejrozvinutější země v Africe jen aby měl nyní stovky tisíc uprchlíků překračujícího středomořskou a Evropskou unii, hledajících útočiště z války.

Tento výsledek by mohl být velmi snadno předvídat, ale evropské země neudělala nic, aby tomu zabránila.

Ve skutečnosti jsou všechny tyto VICE-války Obama (Jemen Somálsko Sýrie Irák Afghánistán Libye ,,,,,, Pákistán) vedly k obrovským pohybům uprchlíků. Přidejte k tomu chaosu v Egyptě, Mali a chudoby v celé Africe, a máte masový exodus, že žádné množství stavění zdí, cavazón příkopů nebo slzným plynem proti uprchlíkům zastavit. A pokud to nestačilo Evropská unie zavázala, co lze nazvat jen jako o politické a ekonomické sebevraždy, což umožňujeVICE- Ukrajina k explodovat do hlavního občanské války zahrnující 45 milionů lidí, zcela zničenou ekonomiku a autentickou totalitní režim u moci.

Že výsledek byl také snadno předvídat.

Ale to všechno dělal evropsko-byrokrati byl k uložení kontraproduktivním ekonomické sankce proti Rusku , který skončil poskytuje přesně ten druh podmínek nezbytných pro ruskou ekonomiku konečně diversificase a začít vyrábět místně, nikoli dovážet vše ze zahraničí. by mohlo být stojí za to stálo zde připomenout, že po druhé světové válce, Evropa byl v podstatě okupované území.Sověti měli střední a východní, zatímco USA a Spojené království mělo západní část.

Všichni jsme byli podmíněna předpokládat, že lidé, kteří žili pod "útlaku" toho, co americká propaganda nazývá "Varšavská smlouva" (vlastně volal "Treaty Organisation Varšava dále jen", WTO) byl volnější než ti, kteří žil pod "ochranou" organizace Severoatlantické smlouvy,NATO . Bez ohledu na to, že termín "Severoatlantická" byl záměrně vytvořen svázat západní Evropu v USA, hlavním problémem je, že zatímco mnoha ohledech pohledu, ve skutečnosti, lidé na Západě byly poskytnuty mnohem více svobody než ty na východě, část Evropy obsazené americkými a ve Spojeném království nikdy získal skutečnou suverenitu jeden.

A jak sovětský elitní opatrně vychoval místní zákazníka v každé zemi ve východní Evropě, takže ona USA na Západě.

Velký rozdíl vyšlo najevo jen v na konci 80. let a počátku 90. let, kdy se celý systém běží Sověty narazil do země jako USA - vedl systém I skončil vyztužené po rozpadu Sovětského svazu. . Víc než cokoliv, od 1991 dráp US žehlička na Evropskou unii se stal ještě silnější než předtím Smutnou skutečností je jednoduchý: Evropská unie je Američan kolonie v čele s loutkou USA, kteří jsou prostě schopni hájit zájmy Evropská základní a zřejmé.


Nepřihlášený uživatel

#9944

2016-06-15 16:07

OKRUH PROTI RUSKU

Ukrajina je epicentrum možné evropské války. Probíhající akce by měly vyděsit každého. Kyjevského válku Donbasu zuří. Oblast bojovníci za svobodu pokračovat ve směrování jeho armádu. Je to zoufalý Další podpora Západu. Chtít větší počet US-vedené NATO boty na zemi, než jsou již zapojeny do boje. Tři nedávné režim operace pod falešnou vlajkou nedosáhli kyjevského cíle. Možná, že něco major je plánováno. Kyjev 9/11. Dost velký, aby vyšít Evropy ve válce. Význam východ / západ konfrontaci. America v. Rusko. Možné jaderná válka. Nese opakovat to, co předchozí články zdůraznil. V současné době je nejvíce nebezpečná čas ve světových dějinách.

Čtvrtek Zastavit NATO zprávy jsou znepokojující.

"Americká armáda cvičí pro New války v Evropě," oznámil redaktor Rick Rozoff.

Cvičení 'Allied Spirit I " zahrnuje Ameriky, Británie, Kanady, Maďarsku a Nizozemsku.

Pokračování do 31. ledna.

"(D) esigned poskytovat mnohonárodní výcvik interoperabilita na brigády a praporu úrovní ke zvýšení efektivity a USA (NATO)."

Jinými slovy, připravit na potenciální války s Ruskem.

Podle amerického armádního výcviku a doktrín Command ( ŘVD velitel) General David Perkins :

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

#9945 Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

2016-06-15 16:08

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi. Včetně zintenzivnit americkou vojenskou přítomnost v blízkosti jeho hranic. Americké špinavé ruce riskovat nemyslitelné. Válka s Ruskem znamená, že všechny sázky jsou pryč. Podpůrné kyjevského válku Donbasu zvyšuje možnost.
Ve čtvrtek Stoltenberg setkal s ukrajinskou nelegitimní zahraniční ministr Pavlo Klimkin . Vyjádřil znepokojení nad tím neexistuje,

"Podpora Ruska k separatistů."

Říkat Klimkin,

"Budeme i nadále podporovat vás, a budeme pracovat s vámi, se silnou podporu nezávislosti a územní celistvosti a svrchovanosti Ukrajiny."

Řka NATO,

"Podpora (y) veškeré úsilí (na) mírové řešení založené na dohodách o Minsku."

I když je systematicky porušují ... aktivace, financování a výcvik Kyjev armáda. Účast v jeho válce proti Donbasu. Disingenuously mluví mír. Vést špinavou válku bez slitování. Nevykazuje známky končí. Okruh pro potenciálně mnohem větší než konfliktu již. Ukrajina je skutečně v úpadku. Jeho ekonomika hluboko v troskách. Mimo samotná pomoc ji brání rozpadající. Ať už dost zbývá být viděn. Současně, vojenské výdaje se zvýší.

Tzv obrana je jediným odvětvím, Ukrajiny ekonomiky ukazuje růst. Nelegitimní oligarcha prezident Poroshenko řekl,

"(T) jeho rok plánujeme zvýšení pevnosti ozbrojených sil na Ukrajině až 250.000 lidí."

Jinými slovy, příprava pro větší konflikt. S podporou USA dominují NATO. Riskovat mnohem větší válku, než už.

"NATO Vlaky Velmi vysoké připravenosti Joint Task Force pro válku s Ruskem," hlásil Zastavit NATO.

 "Skládá se z pozemní, leteckou, námořní a" zvláštní operace ", jak je potřeba. (A) ble nasadit během několika dnů reagovat na případné problémy, které mohou vzniknout na bocích NATO."

Kód jazyka pro případné válce proti Rusku? To zbývá být viděn.

US-ovládal hlavy politiky NATO nebezpečně v tomto směru. Obama chce Kongresu povolení neomezeného války. Na falešnou záminkou boje IS. Sýrie, Írán, Donbas bojovníci za svobodu a Ruska skutečné cíle. S šílenci běh věcí ve Washingtonu, očekáváme pokračující válku bez konce dopředu.Michel Chossudovskynové knize s názvem " VICE-globalizace války: Americká 'Dlouhý války" proti lidskosti ", je nezbytné čtení.Jako nic v lidské historii ji předchází.

Psychologické vojny a "False Flag" Meme

#9946 Psychologické vojny a "False Flag" Meme

2016-06-15 16:30

Hlavní US východy zpráv zavírat oči před širokou škálou důkaz ", že západní skryté operátoři byli za" události, jako je

"Bali, Madrid, Londýn 7/7, mešita bombové útoky v Iráku i jinde, samozřejmě, 9/11. Vzhledem k tomu, že mainstreamová média jsou nedílnou součástí komplexu Industrial Vojenské Academic zpravodajství médií," říká novinář Barrie Zwicker, "se za studena čistokrevný technici smrti obličeje ne novinářské kontrole. bez morálních, právních, technických či finančních omezení, černé operátoři pohybují volně, kteří vykonávají příkazy globálních oligarchií. " [1]

Nepopiratelný vliv Bostonský maraton bombardování bylo, že termín "falešnou vlajkou" - tedy typicky ilegální čin prováděný vládou proti sobě, který je často obviňován na jiný subjekt k ospravedlnění své vlastní politiky - stal se rozpoznatelný výraz mezi širším záběru americké veřejnosti.

Například webová vyhledá frázi špičatý v návaznosti na události 15. dubna po dopisovatel alternativního zpravodajského serveru Infowars zpochybnil guvernér Massachusetts Duval Patricka o podezřelých okolnostech bombardovat. [2]

Některé východy zpráv předvídatelně přesunuta do odsoudit jakékoliv přemýšlení v tomto směru jako "konspiračních teorií." [3]

Ve Spojených státech citizenry je obzvláště dobře naočkovaný přes drtivou závislosti na takových korporátních médiích .

VICE-Psychologické vojny a "False Flag" Meme


Nepřihlášený uživatel

#9947

2016-06-15 16:38

Pokud jste byli 4 roky, kdy 9/11 došlo v roce 2001,

teď jsi dost starý, aby narukovat a bojovat ve válce proti teroru.

Nedávné geopolitické události

navrhnout tento konflikt může vydržet pro budoucí generace,

ano, bohužel, vaše děti se mohou také dostat k účasti.

Válka s terorismem je zřejmě

součástí naší kultury a

součástí našeho života nyní.
 

 

Věže jsou pryč, snížen na krvavé sutin, spolu se všemi nadějemi na mír v naší době, ve Spojených státech nebo v jiné zemi.

 

Nenechte se mýlit o tom: Jsme ve válce teď - s někým - a zůstaneme ve válce s tímto tajemným nepřítelem po zbytek našich životů.

 

Bude se jednat o náboženské války, jakési křesťanské džihádu, poháněný náboženské nesnášenlivosti a vedl o nemilosrdnými fanatiků na obou stranách.

 

Bude to partyzánská válka v celosvětovém měřítku, bez předních liniích a bez identifikovatelného nepřítele.

Hunter S. Thompson

 

V žádném případě proroka, Hunter S. Thompson byl jen výstřední pozorovatel s talent pro spojování teček mezi politickými událostmi a pokračující mainstreamových médií příběhu, který podporuje a vyrábí souhlas k oligarchii .

 

Když se užívá v nominální hodnotě, hrůza scénář je opravdu dosti přesvědčivé a motivující příběh, ale když si rozebrat oficiální fikce a přivést skryté kousky do obrazu, pravda o válce proti terorismu je prostě příliš těžká pro vědomé lidi ignorovat déle.

 

Jak to přetrvává, mezinárodní terorismus je zaručeno, že zvýší, a jak plyne čas, se dozvídáme víc a víc o skutečných důvodech, proč jsme byli nuceni do této apokalyptické konfliktu.

 

Po téměř 15 letech kopání dolů dveře, trubčí bombardování vesničanů, rozbíjet společností a smutku naše vlastní nesmyslně mrtvé, zde je 6 věcí, dnes už víme jistě o válce proti terorismu.

"První oběť, když přijde válka je pravda."

Hiram W. Johnson

VICE-Šesť Bolestivé právd o vojne proti terorizmu

humanodie aliens contact

#9948 humanodie aliens contact

2016-06-15 16:52

humanodie aliens contact A DUKAZE A FAKATA O DEMONECH PADLEHO

VICE-humanodie aliens contact

Stínové síly za NWO agendy

#9950 Stínové síly za NWO agendy

2016-06-15 17:43

Stínové síly za NWO agendy

někde u samého vrcholu pyramidy, extrémně elitářské organizace známá jako  Rada ze 13 rodin  instrumentuje všech hlavních světových událostí.

 Jak už název napovídá, Rada se skládá z Top 13 nejvlivnějších rodin na Zemi.

vice-Stínové síly za NWO agendy