Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9947

2016-06-15 16:38

Pokud jste byli 4 roky, kdy 9/11 došlo v roce 2001,

teď jsi dost starý, aby narukovat a bojovat ve válce proti teroru.

Nedávné geopolitické události

navrhnout tento konflikt může vydržet pro budoucí generace,

ano, bohužel, vaše děti se mohou také dostat k účasti.

Válka s terorismem je zřejmě

součástí naší kultury a

součástí našeho života nyní.
 

 

Věže jsou pryč, snížen na krvavé sutin, spolu se všemi nadějemi na mír v naší době, ve Spojených státech nebo v jiné zemi.

 

Nenechte se mýlit o tom: Jsme ve válce teď - s někým - a zůstaneme ve válce s tímto tajemným nepřítelem po zbytek našich životů.

 

Bude se jednat o náboženské války, jakési křesťanské džihádu, poháněný náboženské nesnášenlivosti a vedl o nemilosrdnými fanatiků na obou stranách.

 

Bude to partyzánská válka v celosvětovém měřítku, bez předních liniích a bez identifikovatelného nepřítele.

Hunter S. Thompson

 

V žádném případě proroka, Hunter S. Thompson byl jen výstřední pozorovatel s talent pro spojování teček mezi politickými událostmi a pokračující mainstreamových médií příběhu, který podporuje a vyrábí souhlas k oligarchii .

 

Když se užívá v nominální hodnotě, hrůza scénář je opravdu dosti přesvědčivé a motivující příběh, ale když si rozebrat oficiální fikce a přivést skryté kousky do obrazu, pravda o válce proti terorismu je prostě příliš těžká pro vědomé lidi ignorovat déle.

 

Jak to přetrvává, mezinárodní terorismus je zaručeno, že zvýší, a jak plyne čas, se dozvídáme víc a víc o skutečných důvodech, proč jsme byli nuceni do této apokalyptické konfliktu.

 

Po téměř 15 letech kopání dolů dveře, trubčí bombardování vesničanů, rozbíjet společností a smutku naše vlastní nesmyslně mrtvé, zde je 6 věcí, dnes už víme jistě o válce proti terorismu.

"První oběť, když přijde válka je pravda."

Hiram W. Johnson

VICE-Šesť Bolestivé právd o vojne proti terorizmu