Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

2016-2017-2030 globalni teploty budou stoupat genocida narodu na zemi

#10001 2016-2017-2030 globalni teploty budou stoupat genocida narodu na zemi

2016-06-20 16:23

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok,v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Více informací o oslabenými viry

#10002 Více informací o oslabenými viry

2016-06-20 16:31

Více informací o oslabenými viry

Živé viry se získají z infikovaných (záměrně) orgánů savců, především opice.

Jsou kultivovány v různých médiích, aby se minimalizovalo jejich virulenci při zachování živý. Pak mohou být umístěny mimo jiné virů z jiných zdrojů, někdy i lidských plodů. Nebezpečí oslabených virů jsou uvedeny ve vědecké komunitě, ale minimalizovat. Zřídka šířených či diskutována Nevýhodou oslabených virů je vylučování viru. To byl dokumentován nastat po dobu nejméně několik týdnů po vakcinaci. Co se stane, je očkovaná osoba vrhá některé z virů ve stolici, hlenu, nebo slinami za těch pár týdnů, možná i déle. Líbání očkovaného člověka nebo být v blízkosti někoho, kdo je kýchání a kašlání by mohlo být nebezpečnější než jednání s někým, kdo má prasečí chřipka! Takže ti dobří občané, kteří se očkovat by se mohly ukázat jako spíš sebevražedných atentátníků, šíření virů, zatímco umírá pomalý počtu úmrtí sami! Dalším rizikem oslabených virů je, že kdykoli mohou zmutovat a stát se virulentní v těle naočkovány osoby. To dělá virové ubývání vypadají ještě horší! Tato vakcína vědci vědí, ale vzít v úvahu, že opravdu dost nebezpečné pro obavy.

Jsou stále očkovat? Pořiďte si toxickou injekci koktejl tady! Co zdravotnickým zařízením neví, nebo předstírá, že neví, je, že očkování oběť má to, co by mohlo být virové infekce nízká úroveň po celý zbytek svého života, což je imunitní systém nucena obhájit 24/7. To ohrožuje imunitní systém a otevírá bránu pro jiné patogeny napadnout a vytvořit plně projevuje onemocnění, a to i na vyvolání rakoviny. Ještě další známý negativním aspektem oslabených virů je, že by neměl být podáván nikomu se již ohroženým imunitním systémem nebo s každá forma autoimunitního onemocnění.Revmatoidní artritida je autoimunitní onemocnění, např. Lidé, kteří jsou chorobně jsou samozřejmě zavěšen na narušenou imunitní systém. Ty by mohly zahrnovat obézních lidí v této poslední skupině. Mnohé z nich jsou pravděpodobně diabetiků typu II. Takže - bude artritické, patologické a obézní lidé mít možnost říci ne vynucené očkování? Ne!

Jako ve skutečnosti, se všemi znečišťujících látek v ovzduší a vody, jsou všechny pesticidů a insekticidů v potravinách, a všechny toxické aditiv ve výživě většiny národů, je snadné předpokládat, většina lidí oslabeným imunitním systémem! Dokonce i ti z my, kdo dělat vše, co můžeme zvýšit náš imunitní systém s výživný organických potravin a doplňků stravy a cvičení nemůže vyhnout toxin, přes většinu z nás, chemtrails .

VICE-Válka je proti váš imunitní systém

VICE-JAK VYLIDNIT PLANETU ZEMI VIRY BIOLOGICKE ZBRANĚ

Katolík a neiluminát a nezednář !!!

#10003 takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-20 20:12

#9996: spiknuti proti bohu a lidstvu - Re:  

Dovolím si nesouhlasit: ... s těmi ilumináty jsi to rozhodně přehnal! ... Na světě jsou stamiliony křesťanů a tisíce kněží, normálních křesťanů: katolíků, pravoslavných, evangelíků, které neovládá žádný iluminát a ani zednář, poněvadž mají ilumináty a zednáře u prdele a snaží se žít křesťanství podle Krista.

takže pozor s tím očerňováním !

Já jsem katolík a znám spoustu dobrých křesťanů i nekatolíků (i kněží) - a rozhodne nejsou (nejsme) ilumináti anebo zednáři !!!

člověk který hledá pravdu
Nepřihlášený uživatel

#10004 Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 03:41

#10003: Katolík a neiluminát a nezednář !!! - takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 neřekl jsem že jste všichni iluminati stači jen jedinej schopnej člověk kterej muže infiltrovat cirkev bohužel každej člověk ma svou cenu tak to chodi navic maš několik křestanskych cirkvy baptisty. evangeliky. adventisty sedmeho dne. svědky jehovovy. cirkev bratrska. apoštolska cirkev. cirkev husitska. luteranska. pravoslavna. a mnoho dalšich cirkvy tak ktera cirkev muže byt prava asi těško všechny cirkve budou myt pravdu  na světě je tolik křestanskych cirkvy z jedineho duvodu aby si lide neuvědomily pravdu o kristu a take aby spolu soupeřily cirkev ti da 99 procent pravdu a 1 procento lež takhle to chce satan přal bych si najit cirkev ktere by se dalo věřit nejbliž k tomu měly adventiste sedmeho dne kteři sice žiji podle evangelia a božiho desatera ale cirkev vytvořil william miller kterej předpověděl konec světa na rok 1844 a stejně žadnej konec světa nebil lide kteři se pletou v proroctvi u mě žadnou duvěru nemaji vy jste katolik v katolicke cirkvy ma nejvyšši misto papež františek take by jste měl vědět že papežstvi je prvni šelma ze zjeveni janova 13 u katoliku to plati dvojnasob pokud nechceš v sobě myt rfid čip je dobre změnit cirkev bohužel illuminati ovladaji cirkve a lide o tom nevědi takže hledat tu pravou cirkev muže byt extremně složite pokud ne nemožne pravda je že satan ovlada svět takže je pochopitelne že ovlada všechny cirkve na světě satan si nemuže dovolit aby se šiřila pravda mezi lidma 

Kazatel

#10005 Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 04:07

#10004: člověk který hledá pravdu - Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

Papežská válka proti jiným náboženstvím

V případě zednářské "židovských" Rothschildů, kromě své Vatikán bankovní role oni, a několik dalších významných Židů, podobně,

  • Knight of Malta Heinz Kissinger

  • levicový vrátný Noam Chomsky

  • Federální rezervní banka celebrity Alan Greenspan

  • Vlast Nejistota přední Michael Chertoff,

... muset provést roli v tom, že zednářské "Židé" (další jezuita kontrolované politické hnutí socialistické-komunistické-fašistická ideologie), aby se pokusili podněcovat nenávist k Židům jako nich je "top regulátorů globálního zla". Tato je podvod, který bohužel pracoval dříve.
Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťané, Arabové / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství. V těchto dnech poté, co představil 9/11 provoz psy-op trauma (a představil follow-up v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" jsou zaměřena zejména v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuitský / SMOM kontrolované armádou přístroj) v takzvané "válce proti terorismu". 

Tato " válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

Kazatel

#10006 Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 04:08

#10004: člověk který hledá pravdu - Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

Jezuita a SMOM agenda

VICE-Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.

Kazatel

#10007 Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 04:16

#10004: člověk který hledá pravdu - Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 PTEJTE SE SVOJICH FARNÝCH ČEMU SLOUŽI JA CTIM SOBOTNI DEN NE NEDELNÍ PROTO V NEDELI NECHODIM DO KOSTELA!!!

* Veřejné potvrzení papež Jan Pavel II je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná falešná náboženství.
* Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Vatikánu.
* Šokující satanský rituál která se konala na svatého Pavla kaple ve Vatikánu, I června 1963. Během obřadu, duchovní údajně vzal ďábelské přísahu, že oni podepsali s vlastní krví.
* vzestup města Řím jako přední centra světové Satana uctívání ďábla a kulty.
* seznam vysoce postavených duchovních, kteří tajně jsou zednáři, zkompilovaný editor-in-šéf vatikánského deníku Observer v Římě.
* hlásí, že Pope John Paul II byl na vysoké úrovni Mason. Proč se uctívat "černou pannu?" Proč to udělal, aby socha Buddhy, které mají být umístěny na oltář katolické kapli v Assisi, Itálie?
* Celkový pamětní mince vydané Vatikánem, že obrázky obraz papeže Jana Pavla II, používá římské říše písma, a zahrnuje tři pohanské hvězdy šest bodů každá (židovská hvězda!) znamenat 6-6-6.
* Satan uctívání a temné rituály od dekadentní protestantskými duchovními v New Yorku, Londýně a San Francisku. 

člověk který hledá pravdu
Nepřihlášený uživatel

#10008 Re: Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 04:22

#10007: Kazatel - Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 nikdo ti neřekne komu slouži ale souhlasim že sobota je den kdy začina odpočinek a ne neděle a ten kdo chce měnit den odpočinku ma smulu pro mě  den odpočinku začina sobotou a jinak to u mě nikdy nebude                             haha otročit v sobotu 

Kazatel

#10009 PRVNI POKUS SATANA UTVRZENI ŽE RFID ČIPY SOU DOBRE PRO OCHRANU LIDU LEŽ

2016-06-21 04:32

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

 

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

 

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

 


Nepřihlášený uživatel

#10010

2016-06-21 04:51

neni boha kromě havla a sobotka je jeho prorokem


Nepřihlášený uživatel

#10011 Desatero havlistů

2016-06-21 08:27

#10010: -  

Já jsem Havel, tvůj Bůh; já jsem tě vyvedl z komunismu, z domu otroctví do demokracie.

Nebudeš mít jiné bohy mimo mne.

Vezmeš jména Božího vždy a všude, ne však nadarmo – stav mně sochy, jmenuj mnou letiště, ulice, lavičky, vše pro věčnou slávu Havlovu.

Pomni, abys den sváteční hřešil.

Necti otce svého i matku svou, opovrhuj starou generací, jež nositelem starých tradic je, abys dlouho živ byl a zle se vedlo tvé zemi.

Zabiješ všechny odpůrce pravdolásky.

Sesmilníš. S čímkoliv.

Pokradeš, vytuneluješ, zkorumpuješ.

Promluvíš křivého svědectví proti opačnému táboru: praví křesťané, konzervativci, vlastenci, Zeman, Rusko, Čína, Asad apod.

Nepožádáš manželky bližního svého, raději manžela.

Nepožádáš statku bližního svého, vezmeš si ho bez požádání. A nebo zrestituuješ.


Nepřihlášený uživatel

#10012 Re: Arménská genocida

2016-06-21 10:57

#9972: Tomáš Vališ - Arménská genocida 

 Islámofilní havloidi by jistě genocidu Arménů nazvali jen humanitárním vyhlazováním s cílem nastolení té jediné správné demokracie, jíž se ti zločinní Arméni tak urputně bránili.


Nepřihlášený uživatel

#10013 Re: Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-21 12:38

#9998: - Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Známkou demokracie je "možnost volby". Ta bohužel v ČT neexistuje. Neexistuje ani u mýho zubaře, kterej prostě řekne, že obě osmičky jsou zralý na vytažení, ale už ho nezajímá, co na to říkám já, nebo jestli s tím budu souhlasit. Až za hodně dlouhou dobu, co jsem toho zmrda nechal vycukat a on tudíž neustále plácal o vytažení, ho nakonec napadla myšlenka, aby mě do toho nenutil a jestli s tím budu souhlasit? Je to vyloženě možnost volby a bez ohledu na to, že prevence je prostě důležitá a samozřejmá je taky zajímavý tohleto chování sledovat. Všichni mají plnou hubu demokracie, a přitom je to stejný jako za bolševika. Akorát jen bejvalý bolševici změnili barvu z rudý na modrou nebo oranžovou. A jejich myšlení zůstalo nezměněno. Vem si, že Juncker co vede unii každýho zkouší líbat, nebo jen líbání naznačuje, tak jako to dělali starý sovětský vůdci. NIC SE NEZMĚNILO! A dokud se s těmito zmrdy nezatočí a nebudou potrestáni podle zásluh, tak se nic ani nezmění!

Bejt na místě Haška, tak toho zmrda prostě sejmu tím, že neakceptuje možnost volby a když použiju slova žida Stropnického, tak jeho "neustálá negace Ruska je doslova obsedantní". Z toho tedy plyne, že neuznává možnost volby jakožto základní kámen demokracie. Hotovo šmytec. Víc bych se s tím zmrdem nebavil. Proč by se měl kurva Hašek tomuto debilovi ještě zpovídat, proč uctil památku padlých Sovětů? Humus! Buďto seš proamericky smýšlející a památku Sovětů neuctíváš a ignoruješ historii takovou, jaká je / nebo seš prorusky smýšlející a jejich památku uctíš. V tom spočívá možnost volby, která tomu moderátorovi opravdu nic neříká. Jeho chování není demokratické, ale totalitní. Je to doslova kádrování Michala Haška.


Nepřihlášený uživatel

#10014 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-21 13:56

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Tak pána bolí záda a nohy a proto nemůže pracovat? Ale souloužit umí asi dobře dobře, když má dvacet dětí. Na tohle není co říct. Jen to utvrzuje v tom, že v jakýchkoli příštích volbách se musí volit strany, které prosazují přímou demokracii a tvrdou protiimigrační politiku, popřípadě vystoupení z EU, jako takové. Jinak to tady máme dámy a pánové za pár roků ve stejném vydání, jako v Dánsku, Německu či Francii.

Olda666

#10015 Re: Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-06-21 14:29

#9760: - Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

 Mezi tou bandou farizejských sraček jeden z mála lidí, kteří mají vlastní hrdost a vysloví veřejně svůj názor, za což má moje sympatie. Jenže říkat skutečnou pravdu se nesmí, to kavárenské spodině nejde pod nos. Jen oni mají přece patent na svoji "pravdu a lásku", proto lžou jak když rudé právo tiskne a šíří kolem sebe nenávist ke všemu českému, potažmo evropskému. Víc takových charakterních lidí, kteří vystupují proti falešnosti a morální malosti naší pseudointelektuální havlistické spodiny. A židovská obec by si to měla napřed probrat s židovskou obcí Německa nebo Francie, které bijí před nebezpečně rostoucí islamizací na poplach, než zase vypustí z huby další jed, ale asi došel příkaz z Tel Avivu a ten se neodmítá.

nechci byt znasilněn muslimem

#10016

2016-06-21 17:01

nechci byt znasilněn negrem ale pěkna černoška ktera neni muslimkou nevadi 

 pokud tady bude mnoho muslimu budeme si muset davat pozor aji na sebe muslimové znasilnuji ženy a děti tak proč by nemohly znasilnit chlapa ještě horši než smrt je myt v prdeli černe pero nebo sperma to bude nejhorši horor ze ktereho budeme muset chodit k psychiatrovi takže pozor chlapy aby vam nějakej muslim nestrčil pero do prdele ti budou totiž vždicky chodit ve smečce tak bude těžke se tomu ubranit no pokud se o to pokusi na mě tak skonči vykastrovanej 


Nepřihlášený uživatel

#10017

2016-06-21 17:55

Arcane Reality
To je také pseudo realitu, ale jeho vědomí umožňuje probuzení ke kontrole země a jejích obyvatel okultními bratří temnoty.

Existují mimozemské civilizace na Zemi, jejíž pořady byly součástí lidských záležitostí mnohem déle než většina myslí, a kolem. Jsou to zlí mimozemšťané, kteří kolonizovali tuto planetu, protože mají mnoho dalších, a ve skutečnosti, nastavte fyzický aspekt lidstva jako pokračující experimentování s použitím ukradené plány získané nelegálně od skutečného stvoření. V procesu zmocňovat této oblasti se zachycený na theomorphs, kteří byli již zde v rozdílných formách. Tento aspekt skutečnosti je složitá. Tam bylo mnoho, VICE-mnoho cizí civilizace , které nejenže navštívené zemi, ale byly také interaktivní s ostatními cizinci tady, s biologických experimentů vytvořených jinými cizinci, a se kterými často vedl válku. Většina z těchto cizinců byly energeticky využit lidstvo různými způsoby, zejména zachyceného theomorphs, zatímco zůstane dobře skrytý od pohledu, jak by chovatelé v dobře zásobené zoo.

Tato skutečnost také prochází fragmentace, pro všechny úrovně padělaného virtuální reality jsou odsouzeny k cíli.Jsou to cizinci, kteří poskytli technologii, některé zdánlivě neškodné, ale většina z toho jistě destruktivní, kteří nyní impregnované své biologické experimenty s látkami takovými jako prionů, které způsobily nemoc šílených krav, AIDS, atd To jsou ti, kteří klonované mnoho lidí, kteří se stali zlého člověka walk-ins, kteří ovládají svět různými způsoby.Jsou experimentovat s hybridy, jako je chupacabras, které doufají, že přežijí na měnící se podmínky tak, aby jejich vlastní Vědomí bude postaráno k Zemi.

 Jsou VICE-Archóni . Jsou vyspělejší třída synů a dcer temnoty.

 Oni jsou vidět stále více a více jako virtuální reality zlomenin a lidé získávají skutečnou vnitřní vize, psychické vize, jak jsem řekl, že bych jako EndTime přístupy. Existuje mnoho skupin těchto cizinců, ale 6 z nich hlavní mají společné s "bohatství "této planetě pozdě.

Tyto VICE-ještěři , kteří donedávna kontrolované svět prostřednictvím vlády USA, jsou nejsilnější z těchto zlých cizích klanů. Mají nyní přesunula své vědomí do Číny. Oni se připravují vést otevřenou válku s jejich nejnebezpečnější nepřítel, Vulturity , kteří byli schopni získat kontrolu nad velmi oslabené USA od roku ještěři dál.

Tyto body jsou důležité pro pochopení , proč světové války 3 začne a proč USA a Čína jsou takové hořkými nepřáteli.


Nepřihlášený uživatel

#10018

2016-06-21 17:56

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.


Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.


Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!
 

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.


Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.


POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

#10019 V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

2016-06-21 18:03

Phil Schneider , velmi statečný muž, který byl nedávno přišel o život kvůli tomu, co se zdá být poprava vojensko-style v lednu 1996. Byl nalezen mrtvý ve svém bytě s struna ještě omotal kolem krku. Podle některých zdrojů, on byl brutálně mučen opakován předtím, než je zabit. Phil Schneider byl ex-vládní inženýr, který se podílel na budování podzemních základnách. Byl jedním ze tří lidí, kteří přežili 1979 ohně boje mezi velkými Šedých a americkou inteligencí a vojenských sil na Dulce podzemní základny .

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl mučen a zabit těmi, pro koho on předtím pracoval. Konečné akty Tento muž by neměl zůstat bez povšimnutí.

"Je to kvůli strašné struktury federální vlády, že se cítím přímo ohrožoval * není * nikomu říct o tomto materiálu. Jak dlouho budu schopen to udělat, je jen dohadovat. Nicméně bych chtěl zmínit, že tato diskuse se bude rozdělena do čtyř hlavních témat. Každá z těchto témat bude mít nějaký vliv na to, co lidé se účastní, ať už jste vlastenci, nebo ne. "Chci, abyste věděli, že tito United States jsou krásné místo. Jsem šel do více než 70 zemí, a nemůžu si vzpomenout každá země, která má krásu, stejně jako velkolepost jeho obyvatel, jako jsou služby Spojených států."Chcete-li vám přehled o podstatě to, co jsem, já nastupuje a prošel inženýrské školy. Polovina mé školy byl v této oblasti, a jsem vybudoval pověst geologický inženýr, stejně jako se statikem s oběma vojenské a letecké aplikace. jsem pomáhal stavět dvě hlavní základny ve Spojených státech které mají nějaký význam, pokud jde o to, co se nazývá VICE-nový světový řád . První základna je ta, u Dulce v Novém Mexiku. Zapojil jsem se v roce 1979 při přestřelce s cizími humanoidy, a byl jsem jedním z těch, kteří přežili. jsem pravděpodobně jediný mluví přežil budete někdy slyšet. další dva přeživší jsou pod přísným dohledem. jsem jediný, kdo zůstal, která zná podrobně soubory z celé operace. šedesát šest agentů tajné služby, FBI, Černé barety a podobně, zemřel v té přestřelce. byl jsem tam. "Číslo jedna, která je součástí toho, co se chystám říct, že se bude velmi šokující. Část toho, co budu říct, že se pravděpodobně bude velmi neuvěřitelné, i když, místo toho, aby vaše brýle, budu vás požádat, abyste dát své "skeptický" dál. Ale prosím, neváhejte a udělat si vlastní domácí úkol. Vím, že zákon o svobodě informací není moc jít dál, ale je to to nejlepší, co máme. Místní knihovna Zákon je dobrým místem, kde hledat Kongresu Records. Takže, pokud i nadále plní své domácí úkoly, pak může být člověk stojící na pozoru, pokud jde o jejich zemi.

Hluboko pod zemí vojenských základen a černý rozpočet

"Miluji tuto zemi žiji ve více než Miluji svůj život, ale já bych neměl být stojí před vámi teď, riskoval svůj život, kdybych nevěřil, že to tak bylo. První část této diskuse se bude týkat hluboké podzemní vojenské základny a černého rozpočtu. černý rozpočet je tajný rozpočet, který sbírá 25% hrubého národního produktu Spojených států. The Black rozpočet v současné době spotřebuje 1,25 $ bilionu ročně. alespoň toto množství se používá v černých programů, jako které se zajímají o hlubokých podzemních vojenských základnách. v současné době existuje 129 hluboko pod zemí vojenských základen ve Spojených státech. "byly budování těchto 129 bází den a noc, bez přestání, od počátku roku 1940. Některé z nich byly postaveny ještě dříve, než to. Tyto základy jsou v podstatě velká města v podzemí propojené vysokorychlostními magneto-Leviton vlaků, které mají rychlosti až Mach 2. Několik knih bylo napsáno o této aktivitě.VICE-Al Bielek má moji jedinou kopii jednoho z nich. Richard Souder , Ph. D architekt, který riskoval svůj život tím, že mluví o tom. On pracoval s řadou vládních agentur na hlubokých podzemních vojenských základnách.V kolem, kde žijete, v Idaho, existuje 11 z nich. "Průměrná hloubka těchto bází je přes míli, a oni jsou opět v podstatě celá města v podzemí. Ti všichni se pohybují mezi 2,66 a 4,25 krychlových mil ve velikosti. Mají laser vrtačky, které mohou vyvrtat tunel sedm mil dlouhý za jeden den. vČerné Projekty obcházet autoritu Kongresu, který, jak víme, je nezákonné. Právě teď, Nový světový řád je v závislosti na těchto základech. Kdybych věděl, u Když jsem pracoval na nich, která byla zapojena NWO, nebyl bych to udělal. byl jsem lhal poměrně značně.

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)

The History Channel je prezentace údajné Dulce "base" kontroverze

#10020 The History Channel je prezentace údajné Dulce "base" kontroverze

2016-06-21 18:06

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na VICE-Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.

Fake Druhý příchod J.KRISTA

#10021 Fake Druhý příchod J.KRISTA

2016-06-21 18:12

TECHNOREALITIES:

Fake Druhý příchod

NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

podivnosti NA Archuleta Plateau
přepisu , s názvem: "vzpomínek a dojmů z návštěva Dulce, Nové Mexiko - říjen 23, 24, 1988", je uveden v následující plném rozsahu.

"Po příjezdu jsem se seznámil s Dr. John F. Gille, francouzský státní příslušník. Dr. Gille má doktorát z matematiky / fyziky na univerzitě v Paříži. Byl velmi úzce s francouzskou vládou na základě jevů UFO . v této zemi Dr .. Gille měl také vydal zprávu o další "Dulce-like" základové desce umístěné vedle Pine Gap. - Alice Springs, Austrálie Tato základna je masivní multi-srovnal zařízení provozuje "Římského klubu", který, stejně jako dále jen "Bilderberger 'organizace je údajně kryt pro VICE-Bavarian Illuminati .

Tento článek hovořil o výzkumu antigravitace disku a plány, aby Pine Gap hlavní "řídící středisko" pro "nového světového řádu". Pine Gap je vybaven celých úrovní počítačových terminálů zakotveno do hlavních počítače sálových počítačů na světě, které obsahují intimní detaily většiny obyvatel průmyslových zemí.

Článek rovněž hovořil o infiltraci několika významných náboženských denominací, médiích, mezinárodních vlád, ekonomiky, školství a dalších společenských úrovních od Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu proVICE-New World Order diktatury. Ve zprávě také uvedl, že pracovníci na Pine Gap jsou vysoce naočkovaný a naprogramován tak, aby neohrozily ani sabotáž bezpečnost projekty iluminátští tam vykonávána ", napsal Brantonem.

VICE-Roger Morneau - zkušenost s démony


Nepřihlášený uživatel

#10022 Re: Desatero havlistů

2016-06-21 18:16

#10011: - Desatero havlistů 

 

FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#10023

2016-06-21 18:17

Washington pokračuje v Evropě cestu k jedné nebo druhé ze dvou nejpravděpodobnějších výstupů řízený konfliktu s Ruskem.

Buď Evropa nebo nějaký člen vlády Evropská unie bude přestávka od Washingtonu přes záležitost ruských sankcí, což nutí EU mimo cesty konfliktu s Ruskem, nebo Evropa bude tlačen do vojenského konfliktu s Ruskem. V červnu ruské sankce vyprší, ledaže každý člen vlády EU hlasuje pro pokračování sankcí. Několik vlád jsme mluvili proti pokračování.Například vlády České republiky a Řecka vyjádřili nespokojenost s sankcemi. Americká ministryně zahraničí John Kerry uznal Narůstající odpor vůči sankcím mezi některými evropskými vládami.

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

VICE- Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

 VICE- USA a EU se zhroutí bez ohledu na hospodářskou "Nákaza "

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

#10024 Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

2016-06-21 18:19

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov


Nepřihlášený uživatel

#10025 Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

2016-06-21 18:21

DUKAZE CO MEDIA TAJÍ

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka a bombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami