Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #10006 Re: Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-06-21 04:08

#10004: člověk který hledá pravdu - Re: takže pozor s tím nálepkováním a zevšeobecňováním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

Jezuita a SMOM agenda

VICE-Vatikán , Jezuitský řád , maltézských rytířů a Black Nobility lidí vytvořily komplexní zednářský mafiánské sítěglobálních rozměrů, pomocí mnoha přední organizace (infiltroval vlády / kostely / vzdělávání, tajných služeb, katolické instituce, megakorporacemi, finanční instituce, zednářství , dělnický sionismus a další) s katastrofálními dopady na životy stovek milionů lidí.

Neurotická cílem bylo a stále je ve světě lidská zotročení jakýmkoli způsobem ( " Účel světí prostředky " je hlavní zásada jezuitů).

Prostřednictvím militaristické, technologické, ekonomické a především nábožensko-psychologické prostředky.

Tento mlčenlivý mafie síť se snaží udržet lidi neznalé z fašistické spiknutí a nástrojů, které používají. Zneužívají neznalosti druhých lidí je jejich jediná skutečná síla!

Vatikán-jezuita-zednářské mafie síť byl primární původ vysoce-zločiny během minulých staletí: války, genocidy, vraždy, organizované mučení a sexuální zneužívání, otroctví, náboženské stíhání, státní zrada, cenzura, historie falšování a soudní a . ekonomický podvod Jejich zločinecké praktiky jsou skryty za:

  • Tajné a náboženské kulty, s hierarchických stupňů (kompartmentalizace uvnitř) a tajné přísahy a plánů (na úseky bez něj).

    Socialistické (čti: zkorumpovaní centralistické, fašistický) instituce: OSN, WTO, NATO, EU, atd

    Informace a znalosti ovládání: kulturní zábavní rozptýlení, cenzura sdělovacích prostředků, se obávají, propagandu a špatné vzdělání.