Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10017

2016-06-21 17:55

Arcane Reality
To je také pseudo realitu, ale jeho vědomí umožňuje probuzení ke kontrole země a jejích obyvatel okultními bratří temnoty.

Existují mimozemské civilizace na Zemi, jejíž pořady byly součástí lidských záležitostí mnohem déle než většina myslí, a kolem. Jsou to zlí mimozemšťané, kteří kolonizovali tuto planetu, protože mají mnoho dalších, a ve skutečnosti, nastavte fyzický aspekt lidstva jako pokračující experimentování s použitím ukradené plány získané nelegálně od skutečného stvoření. V procesu zmocňovat této oblasti se zachycený na theomorphs, kteří byli již zde v rozdílných formách. Tento aspekt skutečnosti je složitá. Tam bylo mnoho, VICE-mnoho cizí civilizace , které nejenže navštívené zemi, ale byly také interaktivní s ostatními cizinci tady, s biologických experimentů vytvořených jinými cizinci, a se kterými často vedl válku. Většina z těchto cizinců byly energeticky využit lidstvo různými způsoby, zejména zachyceného theomorphs, zatímco zůstane dobře skrytý od pohledu, jak by chovatelé v dobře zásobené zoo.

Tato skutečnost také prochází fragmentace, pro všechny úrovně padělaného virtuální reality jsou odsouzeny k cíli.Jsou to cizinci, kteří poskytli technologii, některé zdánlivě neškodné, ale většina z toho jistě destruktivní, kteří nyní impregnované své biologické experimenty s látkami takovými jako prionů, které způsobily nemoc šílených krav, AIDS, atd To jsou ti, kteří klonované mnoho lidí, kteří se stali zlého člověka walk-ins, kteří ovládají svět různými způsoby.Jsou experimentovat s hybridy, jako je chupacabras, které doufají, že přežijí na měnící se podmínky tak, aby jejich vlastní Vědomí bude postaráno k Zemi.

 Jsou VICE-Archóni . Jsou vyspělejší třída synů a dcer temnoty.

 Oni jsou vidět stále více a více jako virtuální reality zlomenin a lidé získávají skutečnou vnitřní vize, psychické vize, jak jsem řekl, že bych jako EndTime přístupy. Existuje mnoho skupin těchto cizinců, ale 6 z nich hlavní mají společné s "bohatství "této planetě pozdě.

Tyto VICE-ještěři , kteří donedávna kontrolované svět prostřednictvím vlády USA, jsou nejsilnější z těchto zlých cizích klanů. Mají nyní přesunula své vědomí do Číny. Oni se připravují vést otevřenou válku s jejich nejnebezpečnější nepřítel, Vulturity , kteří byli schopni získat kontrolu nad velmi oslabené USA od roku ještěři dál.

Tyto body jsou důležité pro pochopení , proč světové války 3 začne a proč USA a Čína jsou takové hořkými nepřáteli.