Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

/ #10019 V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

2016-06-21 18:03

Phil Schneider , velmi statečný muž, který byl nedávno přišel o život kvůli tomu, co se zdá být poprava vojensko-style v lednu 1996. Byl nalezen mrtvý ve svém bytě s struna ještě omotal kolem krku. Podle některých zdrojů, on byl brutálně mučen opakován předtím, než je zabit. Phil Schneider byl ex-vládní inženýr, který se podílel na budování podzemních základnách. Byl jedním ze tří lidí, kteří přežili 1979 ohně boje mezi velkými Šedých a americkou inteligencí a vojenských sil na Dulce podzemní základny .

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl mučen a zabit těmi, pro koho on předtím pracoval. Konečné akty Tento muž by neměl zůstat bez povšimnutí.

"Je to kvůli strašné struktury federální vlády, že se cítím přímo ohrožoval * není * nikomu říct o tomto materiálu. Jak dlouho budu schopen to udělat, je jen dohadovat. Nicméně bych chtěl zmínit, že tato diskuse se bude rozdělena do čtyř hlavních témat. Každá z těchto témat bude mít nějaký vliv na to, co lidé se účastní, ať už jste vlastenci, nebo ne. "Chci, abyste věděli, že tito United States jsou krásné místo. Jsem šel do více než 70 zemí, a nemůžu si vzpomenout každá země, která má krásu, stejně jako velkolepost jeho obyvatel, jako jsou služby Spojených států."Chcete-li vám přehled o podstatě to, co jsem, já nastupuje a prošel inženýrské školy. Polovina mé školy byl v této oblasti, a jsem vybudoval pověst geologický inženýr, stejně jako se statikem s oběma vojenské a letecké aplikace. jsem pomáhal stavět dvě hlavní základny ve Spojených státech které mají nějaký význam, pokud jde o to, co se nazývá VICE-nový světový řád . První základna je ta, u Dulce v Novém Mexiku. Zapojil jsem se v roce 1979 při přestřelce s cizími humanoidy, a byl jsem jedním z těch, kteří přežili. jsem pravděpodobně jediný mluví přežil budete někdy slyšet. další dva přeživší jsou pod přísným dohledem. jsem jediný, kdo zůstal, která zná podrobně soubory z celé operace. šedesát šest agentů tajné služby, FBI, Černé barety a podobně, zemřel v té přestřelce. byl jsem tam. "Číslo jedna, která je součástí toho, co se chystám říct, že se bude velmi šokující. Část toho, co budu říct, že se pravděpodobně bude velmi neuvěřitelné, i když, místo toho, aby vaše brýle, budu vás požádat, abyste dát své "skeptický" dál. Ale prosím, neváhejte a udělat si vlastní domácí úkol. Vím, že zákon o svobodě informací není moc jít dál, ale je to to nejlepší, co máme. Místní knihovna Zákon je dobrým místem, kde hledat Kongresu Records. Takže, pokud i nadále plní své domácí úkoly, pak může být člověk stojící na pozoru, pokud jde o jejich zemi.

Hluboko pod zemí vojenských základen a černý rozpočet

"Miluji tuto zemi žiji ve více než Miluji svůj život, ale já bych neměl být stojí před vámi teď, riskoval svůj život, kdybych nevěřil, že to tak bylo. První část této diskuse se bude týkat hluboké podzemní vojenské základny a černého rozpočtu. černý rozpočet je tajný rozpočet, který sbírá 25% hrubého národního produktu Spojených států. The Black rozpočet v současné době spotřebuje 1,25 $ bilionu ročně. alespoň toto množství se používá v černých programů, jako které se zajímají o hlubokých podzemních vojenských základnách. v současné době existuje 129 hluboko pod zemí vojenských základen ve Spojených státech. "byly budování těchto 129 bází den a noc, bez přestání, od počátku roku 1940. Některé z nich byly postaveny ještě dříve, než to. Tyto základy jsou v podstatě velká města v podzemí propojené vysokorychlostními magneto-Leviton vlaků, které mají rychlosti až Mach 2. Několik knih bylo napsáno o této aktivitě.VICE-Al Bielek má moji jedinou kopii jednoho z nich. Richard Souder , Ph. D architekt, který riskoval svůj život tím, že mluví o tom. On pracoval s řadou vládních agentur na hlubokých podzemních vojenských základnách.V kolem, kde žijete, v Idaho, existuje 11 z nich. "Průměrná hloubka těchto bází je přes míli, a oni jsou opět v podstatě celá města v podzemí. Ti všichni se pohybují mezi 2,66 a 4,25 krychlových mil ve velikosti. Mají laser vrtačky, které mohou vyvrtat tunel sedm mil dlouhý za jeden den. vČerné Projekty obcházet autoritu Kongresu, který, jak víme, je nezákonné. Právě teď, Nový světový řád je v závislosti na těchto základech. Kdybych věděl, u Když jsem pracoval na nich, která byla zapojena NWO, nebyl bych to udělal. byl jsem lhal poměrně značně.

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)